O afacere profitabila in domeniul sonorizarilor

1
15

Sunt o persoana inventiva, niciodata nu am avut dificultati in a avea bani de o paine, mereu am cautat momente prin care sa castig bani din lucruri cat mai simple. Cu o investitie cat mai mica am incercat pe cat posibil sa fac bani, ceea ce fac si acum. Pentru mine o afacere este profitabila, doar in momentul in care investesc foarte putin si scot peste 400%. Poate pentru unii asta este cat se poate de greu, insa am invatat de-a lungul anilor ca pentru a face bani nu este deloc complicat.

Cand vorbim despre o afacere profitabila in domeniul sonorizarilor, vorbim despre mai multe evenimente, prin care putem sa scoatem multi bani. Mai de mult cantam alaturi de varul meu, dupa care am inceput sa cant cu unchiul meu, dupa care am gasit un prieten din liceu cu care am inceput sa cant. Cel mai mare succes l-am inregistrat in momentul in care am inceput sa cant cu unchiul meu, pentru ca faceam o formatie foarte buna si reuseam sa castigam multi bani. Aveam multe evenimente si reuseam pe putin sa facem 10 milioane fiecare pe luna. Dupa ce am renuntat la aceasta colaborare cu unchiul meu, m-am apucat de sonorizari, pe post de DJ. Prima data am apelat la o firma de inchiriere echipament sonorizare. La inceput nu prea am facut cine stie ce, pentru ca luam 300 de lei odata, din care 150-200 dadeam pentru inchirierea aparaturii.

De-a lungul anilor mi-am dat seama ca este o afacere profitabila, asa ca am inceput sa investesc, iar in cateva luni mi-am scos toti banii. Nu a fost o munca prea usoara, dar pentru ca mi-am facut un portofoliu de clienti si am reusit sa colaborez cu mai multe restaurante, am luat decizia de a ma apuca de aceasta afacere. Pentru ca eu cantam si la pian/orga, ofeream in pachetele mele de evenimente si cateva ore in care cantam la pian, iar aici vorbim de vals, tango, muzica clasica cat si muzica romantica sau divertisment. Pentru mine in viata, muzica reprezinta totul. Eu traiesc prin muzica, lucrez cu ea si invat. Cand orbim de muzica, vorbim de tot ceea ce ne inconjoara, pentru ca odata ce spunem muzica spunem trairi, sentimente la fel ca un poet cu poeziile lui.

Muzica poate fi un hobby sau chiar o afacere. Eu unul o folosesc pentru amandoua lucrurile si pot sa spun ca sunt foarte multumit de rezultatele obtinute. Sonorizarea nu poate fi insa folosita de toata lumea, eu unul am facut tot posibilul ca sa finalizez o scoala speciala, o scoala populara de arte prin care am reusit sa iau o diploma si sa fiu specialist in materie de muzica.

Doresc acum sa imi deschid o firma si sa lucrez legal, pentru asta am nevoie de niste bani pentru a da pe an pentru licente niste sume destul de mari. Am spus initial ca am nevoie de windows licentiat, dar de la o vreme am dat de linux si nu vreau sa ma mai las de el. Atat pentru astazi va multumesc pentru atentie si va recomand chiar sa va apucati de aceasta afacere, pentru ca este una foarte profitabila si pot iesi multi bani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ