O curatenie ca la carte

1
51
curatenie
curatenie

Oricine poarta haine, foloseste prosoape, paturi si alte tipuri de lenjerii de casa sau produse bazate pe haine va aprecia comoara ce o presupune o masina de spalat. Te poti descurca in aceasta situatie fara un uscator de haine, pentru ca poti agata hainele pe o sarma afara, in baie sau le poti aseza pe un rastel la uscat, insa fara masina de spalat nu mai este atat de usor.

La mana, hainele se spala mai greu si dureaza o vesnicie intreaga numai sa le lasi la inmuiat si sa le storci mai apoi dupa ce le vi fi spalat. De mers la spalatorie irasi te-ar costa scump, ca doar nu suntem in America, unde o tura de spalat haine este pana in cativa dolari. Asadar ai nevoie de o masina de spalat imedia, daca nu dispui de ea. Am stat fara, stiu cum e. Imposibil!

Fie ca ai podele de linoleum, lemn sau marmura, un mop este un produs de curatare fara de care nu poti trai. Nu produs, ci unealta mai bine spus. Este practic un mop cu cap care se schimb ori de cate ori ai nevoia, insa si un mop cu lavete este foarte bun pentru spalarea si curatarea suprafetelor de prin casa.

Mopurile standard vin sub forma de capuri cu franjuri din bumbac sau din alt material moale, insa si mopurile cu burete care au un maner de care se trage si se scurge apa, sunt foarte bune. Asta daca le ingrijesti asa cum se cuvine. Pe langa faptul ca aceste produse sunt de curatare, trebuie si ele pastrate curate sau macar le trebuie inlocuite capurile din cand in cand, atunci cand situaia devine imposibila.

Exista deasemenea si posibilitatea mopurilor pentru uscat, pentru momentele in care iti doresti doar sa iei praful si sa improspatezi suprafetele. Insa, varianta mopurilor umede care aduna apa si spala suprafetele, este mult mai intalnita. Oricum ar fi, un mop este foarte la indemana la casa omului iar alaturi de o matura sau de o matura cu perie in capat, este si mai practic.

1 COMENTARIU

  1. Intra-adevar, mopul este foarte util in procesul de curatenie. Inainte foloseam doar matura iar firele de praf ramaneau.Acum il folosesc pentru indepartarea prafului de sub mobila sau canapea.

LĂSAȚI UN MESAJ