O iesire cu iubita si surorile

0
9

Dupa ce ne-am propus eu si cu iubita mea sa face o ieseala in patru, adica eu alaturi de iubita mea, sora ei si sora mea. Ne-am ales sa plecam in Parc, un parc foarte cunoscut din zona mea, care era destul de putin de mers, ce e drept putin pentru mine, ca lor li s-a parut cea mai grea „expeditie”. Ne-am ales ora 4, insa totul s-a schimbat radical, din mai multe motive pe care le voi spune in acest articol.

Trezit de dimineata cu noaptea in cap sa ma duc la plantutele mele, nici ca nu am mai putut sa adorm. Am mai dormit si cu geamul deschis si imi era putin cam rau, de parca eram racit. M-am dus putin la bucatarie, am ciugulit niste friptura cu mici, ramase de ieri de la aniversarea tatalui, 2-3 pahare de suc si masa mea pana la ora 5 asta a fost. M-am pus pe treaba ca sa imi fac putin timp sa ies si in oras, dar de la ora 4, am ajuns sa ne intalnim la ora 5 jumatate. La ora 4, primesc un mesaj de la firma de hosting, ca procesorul este suprasolicitat. Dupa ce am stat putin de vorba cu ei, am aflat ca era vorba despre un anume bruce force, care mi-a cam terminat procesele si tot felul de lucruri destea. Intr-un final am rezolvat problema, dar partial, pentru ca nu se stie niciodata ce nebuni mai au chef de facut chestile astea.

Am mai achizitionat cateva ip-uri dedicate, si fara sa mai zic nimic, m-am pregatit sa fac un dus si sa ma pregatesc. Se intampla ca vine mama imediat, ma cheama la masa, si imi spune ca mai bine mananc decat sa fac dus si dupa sa miros a fum, de la friptura. La ora 5 fara 10, eu mancam, si ii spun iubitei ca fac asta, ea totusi era suparata pentru ca mama ei a adus-o chiar pana la strada la mine, si asteptau toate acolo ca eu cu sora mea sa venim. In mai putin de 5 minute, am fost gata, dar pana sa plecam, sorei mele cica i s-ar fi rupt o chestie la sandale. Wow, am mai stat vreo 15 minute pana a reparat-o tatal meu.

Suparata la maxim, iubita mea a inceput sa imi spuna ca mama ei s-a suparat ca au asteptat atat si noi nu am mai venit. Ce pot sa mai zic, ne-am intalnit toti intr-un final si fara sa mai zicem nimic am plecat spre Parc. Acolo ne-am cumparat suc, vata de bat si ne-am plimbat. Adevarata aventura a venit atunci cand sora iubitei era cam obosita si a inceput sa faca niste mofturi de m-au enervat la culme, si nici pana acum nu mi-a trecut aceasta stare oribila. Am negociat cu ea, ne-am dus la MC, am luat 4 meniuri de acolo cu 4 jucarii, apoi eram ajungi acasa, care mai de care mai obosit decat altul. Aici ne-au intampinat mama si cu tata, dar si unchiul cu matusa, care erau la o friptura si la o vorba.

A fost o zi foarte stresata, scriu acest articol si eu ma bag la somn. Prefer sa scriu articole noaptea, pentru ca atunci se sfarseste totul si pot sa scriu aici exact ce am facut cam toata ziua. Noapte buna tuturor !

De Cosmin Col

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ