O lectie de viata

0
31

Orice lucru care ne inconjoara ne ofera o lectie de viata. Sa fim rabdatori si pasnici, sa fim cu adevarat cu sufletul curat sunt rand pe rand poveti ce le vedem chiar si dupa cum traiesc animalele. Si totusi suntem mereu nemultumiti si  ne dorim mai mult; cum ar arata viata ta fara maini si fara picioare? Cum ar fi viata ta de zi cu zi asa cum ti-o imaginezi cand nu ai avea ceea ce pentru unii pare normal, bratele si picioarele?

In fata unor situatii grave ale vietii parca nu mai indraznesti sa iti doresti mai mult. In fata unei drame parca nu mai poti sa te plangi de ceea ce nu ai. Asa cum spune si in cartea „Viata fara limite”  o data ce ai invatat lectia de viata, ce iti accepti conditia poti merge mai departe, evoluand asa cum orice persoana isi doreste.

„Viata fara limite” de  Nick Vujicic spune povestea celui fara maini si fara picioare care desi aparent avea o viata limitata iata ca reuseste sa devina cineva. Nici parintii nu aveau incredere sau o bruma de speranta ca isi vor vedea copilul realizat, matur, intelept. Dar unde este vointa si daruire, acolo unde divinitatea lucreaza spiritul poate lucra poate nu intr-o forma concreta de a transforma umanul insa cu accent pe viata spirituala.

Aceasta carte te invata, te inspira sa fii un om puternic, sa poti depasi orice obstacol in viata. Cu bine, cu rele sa luam totul asa cum este. Si cum in toate speranta este baza asa cum spune si o vorba „speranta moare ultima”; dar poate cel mai important este sa ai credinta in Dumnezeu, sa crezi ca puterea Lui este infinita. O credinta puternica este uneori salvarea, ceea ce iti deschide o noua cale in viata. Pana la urma Lui ii multumim pentru ceea ce suntem si mai intai de toate pentru ca suntem!

Ca o lectie de viata invatata de la cel care a trecut prin ceea ce pare greu de crezut si de indurata cartea „Viata fara limite” este atat de sugestiva inca de la titlul sau pentru increderea ce trebuie sa o avem in fortele proprii. Sa ne acceptam si sa credem ca nimic nu este intamplator caci Dumnezeu ne incearca, pe cei pe care ii iubeste, reprezinta franturi din ceea ce vei gasi in aceasta carte complexa.

www.librariamaranatha.ro aduce nu numai acest exemplar ci o multitudine de alte carti ce inspira. Pentru ca in ultimul timp ajungem sa ne raportam la lumea online din ce in ce mai des, pentru ca avem o usurinta de a cauta informatii online mai bine te-ai deconecta de la conturile de socializare pentru un moment de redescoperire a placerii de a citi. O lectura ce nu o vei regreta, o povata ce o vei tine minte si din care pot perpetua ganduri bune.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ