O vara cu o canicula foarte mare

0
12

Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul meu. Pentru ca vara a sosit si caldura apare din ce in ce mai mult, stau si imi aduc aminte de vara trecuta care pe mine personal m-a terminat, pentru ca a fost foarte cald, efectiv simteam nevoia sa ma ingrop, ca sa nu mai simt caldura. Totul era destul de suparator, pentru ca incercam si eu sa lucrez, si cu caldura aia insuportabila, nu puteam sa fac nimic, si ii auzeam pe toti care spuneau ca au aer conditionat si nu sufere in urma caldurii si asa mai departe. Aerul conditionat daca stam bine si ne gandim are atat avantaje, cat si dezavantaje. In primul rand el te ajuta sa te concentrezi si sa nu mai simte caldura puternica, insa poate sa iti afecteze si sanatatea, iar primul lucru care o sa il simtiti, prima durere va fi capul, care o sa doara cel mai tare, mai ales prin zona urechii.

Eu sunt genul de persoana, care suporta aerul conditionat, dar pana la un moment dat, pentru ca incepe sa ma doara capul si nu mai fac fata la nimic. Auzeam tot felul de persoana, printre care si mama ca sta in curentul ala de la servici care o innebuneste, aerul conditionat. Ce sa mai zicem acum ? Inainte era ventilatorul ala care se dadea dintr-o parte in alta, si aveam si eu nebunia sa incerc cum este daca bag limba acolo, eram mic, insa daca faceam aia, faceam exact cand zicema ca ne taie popa limba ca vorbim urat.

Dupa ce am constatat ca este cazul sa imi cumpar un aer conditionat, am cautat tot felul de site-uri, insa nici unul nu a reusit sa imi atraga atentia, din cazua preturilor astronomice. Cum sunt un om care comanda mai tot timpul online, am inceput sa caut pe google tot felul de firme care se ocupa cu asa ceva. Cautand pe internet am dat de http://www.aerconditionatinverter.com/ care a reusit sa imi capteze atentia, atat datorita preturilui, cat si datorita calitatii sale foarte bune. Dupa ce mi-am cumparat aerul conditionat, ma puteam si eu concentra la maxim, si eram atat de fericit ca lucram la capacitate maxima, pana am dat de o femeie care mi-a distrus totul… ce sa mai vorbim de concentrare sau altceva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ