O zi destul de plictisitoare pentru mine

0
22

Astazi am avut o zi iesita din comun, pentru ca eu cum sunt, mai tot timpul sa lucrez, sa pornesc noi afaceri sa mai promovez un site, pur si simplu nu am avut chef de nimic, m-am simtit foarte rau, si taman intr-un final cand am vrut sa ma apuc si eu pe la vreo 2 dupa-aziaza, vreau sa spun ca nu mi-a mers netul vreo 3 ore. Wow, chiar m-am suparat si pot sa zic ca m-am suparat destul de tare, pentru ca nu aveam ce sa fac. Am inceput sa ascult o muzica la pian, clasica, ca sa ma mai relaxez si eu putin, am mancat, dupa care am inceput sa cant niste muzica romantica la pian.

M-am cam inmuiat putin, iar intr-un final a inceput si netul sa mearga.Fericit, m-am apucat sa imi promovez cateva blog-uri, am reusit doar sa postez pe 5 blog-uri, cate 1 articol pe fiecare de 500 de cuvinte, pe unul am reusit sa il inscriu si in 20 de directoare, vreo 5 comentarii dofollow, si un advertorial. La al doilea site, am reusit doar 10 directoare, si alt ceva nu am mai reusit sa fac, si eram destul de trist, pentru ca nu reuseam sub nici o culoare sa fac vreo treaba. M-a chemat tata, pentru ca am uitat sa spun ca in jur de ora 12, a venit un nene ca sa ne aduca lemne, iar acum trebuia sa ma duc cu tata sa legam putin lemnele cu niste sarma, ca sa nu vina careva sa fure prea multe, ne-am uitat la ele, am mutat cainele, si acum sunt in sfarsit si eu la laptop, linistit, dar nu se stie cat timp, pentru ca sunt foarte obosit, si cred ca o sa adorm mai devreme decat am dormit vreodata.

A fost o zi destul de interesanta pot spune, pentru ca nu am facut nimic, indeosebi in zilele in care lucram pe ruptelea…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ