O zi din viaţa de licean

38
26

Cine a zis că viaţa de licean este uşoară? uite câte am făcut eu azi…

De dimineaţă mi-a fost rău, am avut până pe la 8 o durere oribilă de stomac, nu am mâncat nimic dimineaţă, într-un final ajuns la şcoală pe la 7, am văzut că nu am cheia de la clasa, am stat vreo 10 minute lângă uşă aşteptând o colegă care avea cheia, dar m-am decis sa plec după femeia de servici, să deschida şi clasa mea, am căutato tot liceul dar nu am găsito, am găsit alte femei de servici dar care aveau doar cheile de la la parter, etajul 1 şi 2, am aflat de la una dintre ele cum că femeia cu cheile de la etajul 3 ar fi pe la căminul de nefamilişti de lângă liceu, dar am lăsat baltă căutarea femeii de servici şi am urcat sus că deja era 7:25 şi veniseră câţiva colegi(dar nu şi colega cu cheia), după înca 20 de minute de aşteptare pe hol, a ajuns şi colega cu cheia şi am intrat în prea minunata noastră clasă.

Toate bune şi frumoase, durerea de burtă dispăruse. Am început cu biologia, mai o glumiţa mai una alta apoi a început profu’ să explice el nu ştiu ce încrucişari la plante, sau aşa ceva, nu am înţeles nimic oricum.

A 2-a ora, la sport a fost minunat, eu şi încă două colege nu eram echipaţi corespunzător aşa că am stat pe margine şi am privit (râzând în hohote) de ceilalţi colegi care erau „chinuiţi” de prof pe saltele cu rostogoliri şi alte alergări, ce bine că nu am făcut sportul.

La sfârşitul orei vine profu la mine şi la o colegă şi ne zice: – ăăăăă, fiindcă ora viitoare avem inspecţie vă rog să veniţi îmbrăcaţi corespunzător pentru oră, pentru că vă descurcaţi mult mai bine decât alţi colegi din clasă, nu o să vă pun absent doar să veniţi ora viitoare să facem exerciţii… Deci e clar, lunea viitoare tre’ să mă alerge şi să mă răscolească el pe saltele alea, dar asta e, trebuie, dacă a zis că nu îmi pune nici absent…

Ultimele 3 ore am avut module(M2.M3.M2), la M2 e plictiseală mare, caterincă nu mai pot să fac deoarece m-a zis profu’ la dirigă şi ea în conformitate cu regulamentul mi-a scăzut un punct la purtare, comunista, şi în plus mi-a zis profu’ că dacă mai fac scandal nu mă lasă la ora fără unul dintre părinţi, aşa că la M2 tre’ să stau uşă de biserica.

Pe când la M3 a fost ceva caterincă la ora, profu’ e oleacă mai de treabă şi ne lasă ca pe noi. Cam atât pentru azi, deja m-am întins cam mult cu articolul ăsta, şi am şi de citit un rezumat din „HAMLET” că mâine dau lucrare la engleză din el, şi la română dau tot mâine din „AMINTIRI DIN COPILARIE”, offf, ce grea e viaţa de licean, nu ?

38 COMENTARII

 1. Pentru mine nu:)), sunt deja veteran in liceu:))de 2 ani jumate de cant fac ora in aceeasi cladire si clasa =))…La noi numai este caterinca…la noi e panarama in toata regula:))…
  Spre exemplu, majoritatea orelor de azi au fost de relaxare:)), la franceza, panarama toata clasa,de fapt eram vreo 16-17 numai stiu exact, din 23…:))… la M10 si M11,panarama,profa habar n-are pe ce lume traieste,asa ca am facut o panarama nemaipomenita:))…a venit in sfarsit ora de romana,ne-a povestit profa ce face ea pe acasa, bla bla.. s-a terminat orele si am plecat acasa :-j :-j :-j Ce zi excelenta! :-j :-j :-j

 2. Da,sa stii.Cum am venit azi la scoala la 7:40 ca am intarziat,nici nu m-am dezbracat ca poc trebuia sa copiez o tema de 3 pagini la romana(care e prima ora),dupa aia sa copiez tema la mate,unde a predat nebuna,muzica nu am facut,la fizica a predat bosorogu,si la ultimele 2 ore am plecat.

 3. Grea rau, eu nu stiu cum sa sa scap de modulele de joi si vineri pe care le fac cu Nasoala Sinistra. Azi am chiulit de la primele 3 ore pentru ca nu facusem proiectul lui peste, oricum daca mergeam, mergeam degeaba pentru ca nu au venit profii, apoi istorie care atrecut usor, romana, am luat 3 pentru ca nu mi-am facut tema (imi facusem fiecare tema tot anul, dar m-a prins in ziua cand n-am avut carte sa-mi scriu), apoi informatica, adica trebuie sa fac baze de date, oricum fac caterinca pentru ca trec in ele nume precum Ion Beculet, Gigica Pistol, Raie Vasile, engleza si ACASA.

 4. Cum sa iti scada un punct la purtare doar pentru ca ai facut misto de un profesor? :| Ce liceu comunist ai tu.

  Cum zicea si Pato, liceul e cel mai misto. Stiu ca nu pare, dar e. :D

 5. Asta nu e nimic, daca ai veni la o ora de Psihologie , ai muri de ras. Ieri i-am facut un cadou lu doamna , un ceas al unei colege, la caterinca si a pus botu, si partea frumoasa este ca mi-a pus iar 3.

 6. Ulimii ani de scoala au fost super si nu-mi doaream sa se termine…invatam bine si daca eram la curent cu toate nu-mi era greu.In ultimul an nici nu-mi mai luam cartile si caietele acasa…era un dulap in clasa,am pus cativa colegi bani si-am luat o incuietoare si acolo stateau toate cartile si caietele…nu ma intrebati de teme ca le rezolvam pe toate, nu ramaneau nefacute.

 7. Deah ;;))=)) ce pot sazic iti dau dreptate , tu esti pe tehnic , eu pe real :| . Acolo trebuie sa inveti minim 10 minute la fiecare obiect x_x sau te f*t profesorii .

 8. ma nebune este grea viata de liceal da si frumoasa mai ales treaba X de vineri cu dosarul de servicii secrete albastrui inscriptionat trupa de sock de la etaju 3 pe el (sper ca am fost destul de eficace sprea a nu dezvalui marea minune petrecuta ) si totul e bine pana nu iti curge sange din nas la franceza si trebuiesti dus la infirmiera :)) =)) si toti colegii dau cu servetelele dupa tine :)) =)) el stie despre ce e vorba salutari de la mine

  • Da bai Sorin n’auzi, este si frumoasa dar daca ma prindea X ca modificam dosarul cu documentele viitorului, beleam pl :)) am avut noroc cu zidu chinezesc facut de voi :))

 9. Ce bine era la liceu. Mi-e dor de anii aia. Plang dupa ei…:((( Nu a fost greu la liceu, chiar mi-a placut. Rasete in clasa, glume facute de colegi, ascunsul in banca ca sa nu te vada profa sa te asculte. Frumos a fost.

 10. Salve !. Spiderii nostri web au vazut ca siteul dvs. este dofollow pentru comentatori. Sunteti de acord sa va adaug in motorul nostru de cautare pt blogurile dofollow? V-ar putea aduce niste vizite suplimentari. Multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ