O zi plina de probleme dar trecuta cu bine

0
10

Trezit de la ora 7:20, mai bine zis cu noaptea in cap sa ma vad cu prietena mea si sa imi mai rezolv si din cateva probleme, pot spune ca a iesit cea mai mare branza din cate exista. Cand am sunat-o, putin dezamagita, pentru ca in urma cu o zi ne-am certat, si din cauza mea pot spune asta si a orgoliului meu, pentru ca nu vroiam sa imi cer scuze :D , nu a vrut sa mai vorbeasca cu mine ( docamdata ). Acum sa fiu serios, asa face mereu, daca imi cer eu scuze fata de ea, persoana ei nu mai zice nimic, poti sa te rogi si de ea si tot nu-si cere scuze, asa ca i-am aratat exact cum este asta.
Am ajung in statie, m-am dus la posta de dimineata sa intreb daca totul este ok, nu imi venisera nici un ban, deja am zis gata deja este ceva suspect, asa ca am plecat in statie. Cand o sun pe prietena mea, imi spune ca tatal ei are treaba cu ea, si ca face intr-un fel sa plece.
Intr-un final ne intalnim, dar dupa numai 5-10 minute, o suna si ii spune sa vina acasa :)). A fost destul de comic, insa ne-am certat destul de tare, pentru ca eu m-am suparat, ca vroiam sa mai stam si noi amandoi, ea se mai lua si de mine, ca nu trebuie sa plece din moment ce nu stiu ce…
Of doamne… Cand am ajuns acasa, alt circ, ca eu aveam de lucru la calculator, cu jobul meu, cu plantutele mele ( pornesc o noua investitie, si voi face public si aici), plus de asta, sa mai stau sa mai postez si pe blog-ul meu. Este aproape ora 00:00, si eu stau si scriu pe blog. Ce pot sa spun, deja a devenit o pasiune pentru mine sa fac asta, si de acum in fiecare zi o sa fac chestia asta.
Repede vine tatal meu, si imi spune sa il ajut la treaba. Putin suparat, ma duc afara si o iau si pe sora mea sa ma ajute. Cu niste figuri de om nebun, sora mea m-a disperat, asa ca i-am zis ca decat sa faca chestia asta si sa ma enerveze, mai bine pleaca in casa si ma lasa.
Mi-am luat dupa plantutele mele si le-am dus in solar… Doamne ce a urmat, nici macar o ora nu le-am tinut acolo, ca deja le vedeai cum pica. Parca era un film de razboi de la tv. Te apuca si rasul la un moment dat, insa le-am luat repede si le-am pus intr-un alt loc, unde le avusem pana acum, si cu o substanta speciala pentru asta, am inceput sa le dau. In acest moment, si-au revenit cam 70%, insa maine dimineata sper ca o sa fie totul in regula.
M-am certat bineinteles si cu ai mei, cu sora, cu iubita, si am mai dat si examenul meu la cursuri, unde am luat 85 de puncte, din 100. Eee, destul de ok, insa din 20 de intrebari am gresit doar 2, si eram destul de dezamagit, pentru ca vroiam 100 de puncte.
Cam atat pe ziua de astazi, o zi destul de incarcata, au mai fost si alte lucruri, dar deja depasesc 600 de cuvinte, si devenite enervant sa stai sa citesti ditamai cartea:)). Noapte buna dragi cititori.

De Cosmin Col

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ