Ochelarii 3D Anaglyph Red Cyan – Tehnologie si Evolutie

0
78

De ceva timp am reusit sa imi achizitionez si eu cateva perechi de ochelari 3D. Calitatea lor este una ireprosabila si chiar as vrea sa multumesc tipului care mi-a oferit si cateva perechi in plus fata de ce am comandat eu. Datorita ochelarilor 3d anaglyph Red cyan, pot urmari in acest moment toate filmele 3d cu tehnologia anaglyph red cyan. Va las link-uri pentru cei care doresc sa comande acesti Ochelari 3D Anaglyph Red Cyan, link mai jos pentru a accesa si comanda direct. Ei sunt folositi intr-o proportie de 90% si va ofera posibilitatea de a urmari un film in calitate 3D, pe orice monitor. Aici vorbim atat de plasme, monitoare, laptop-uri, led-uri, lcd-uri, telefoane mobile, tablete si nu numai.

Zilele trecute am reusit sa ii comand, iar in mai putin de 48 de ore am primit acesti ochelari. Nu am platit foarte mult, undeva la 10 lei bucata, ceea ce nu este o suma foarte mare. Am cautat si pe alte magazine online, iar pretul este de peste 30-40 de lei. Pe langa faptul ca ochelarii 3d sunt 10 lei, mai ofera si un bonus de o pereche de ochelari din carton + o felicitare 3d. Din cate imi dau seama se poate face atat plata in avans, cat si plata la destinatie.

Am reusit sa inteleg ca mai sunt si oameni in aceasta lume care nu ofera o suma atat de mare pentru produsele lor, se gandesc si la fidelizarea clientilor, chiar si la recomandarile clientilor. Eu am invatat ca este important ca fiecare persoana sa fie multumita, de aceea doresc prin aceasta cale sa recomand si altor persoane acesti ochelari. Am comandat 5 perechi si am primit o pereche bonus, pe langa faptul ca am primit peste 5 perechi de ochelari 3d din carton + 5 felicitari 3d.

Va multumesc pentru atentie, iar pentru cei care doresc sa ii comanda acesta este link-ul : Ochelari 3D Anaglyph. Astept comentariile voastre in cazul in care nu stiti cu exactitate cum sa faceti comanda.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ