Oculus admite ca tehnologia Star Treck inca este departe de noi

0
21

Este unul din cele mai asteptate tehnologii de la iPhone, iar Oculus Rift va fi disponibil catre publicul amator abia din luna martie. Cu toate acestea, producatorii Oculus Rift sustin ca acesta este doar inceputul- adaugand faptul ca tehnologia prezenta in Star Treck ar putea deveni o realitate abia peste 15 ani de zile. „Toata lumea isi doreste Holodeck, insa nu am ajuns in acel punct”- sustin specialistii. „Vom ajunge acolo treptat. Practic, vom ataca diferite seturi de probleme si vom incerca sa aducem aceasta experienta cat mai aproape posibil”.

In ultimile luni, preturile pentru Oculus Rift au variat de la 350 dolari- relativ ieftin- la 1500 dolari, astfel ca in momentul in care pretul oficial a fost lansat in decursul saptamanii trecute, acesta a impartit opiniile intre oameni. Foarte multi au fost usurati ca pretul este unul pe masura, in timp ce altii au criticat compania pentru cresterea pretului in ultimul moment.

In prezent, seful executiv al Oculus a luat apararea pretului exorbitant al Oculus si a dezvaluit ca , compania are o marja mica, astfel incat aparatul sa fie accesibil oricui. Oculus a permis lansarea de pre-comenzi pentru casca Rift incepand cu data de 6 ianuarie . Astfel, casca in valoare de 599 dolari va ajunge la clienti in martie, cu toate ca primul val de casti a fost vandut in numai cateva secunde, zvonindu-se ca livrarile se vor intinde pana in aprilie.

Oculus Rift

In plus, Oculus Rift va avea nevoie, de asemenea, de un nou PC pentru gaming, iar expertii sustin ca numai 1% din masinariile din prezent de pe piata sunt suficient de puternice incat sa permita conexiunea cu aceasta casca de realitate virtuala.

Design-ul acestui nou gadget este descris ca fiind „usor”, si este caracterizat de o casca- cu o curea- care poate crea un efect audio 3D. In plus, compania Oculus a avut un parteneriat cu Microsoft pentru crearea ddispozitivului si, ca si rezultat, Rift va utiliza controller-ul Xbox one.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ