Ofera-ti un stimul in cariera

0
7

Stimuleaza Regula de aur este sa ii faci pe altii sa se simta bine. Incurajeaza, roaga si sprijina-i pe cei din echipa ta si toata lumea de atunci. Nu iti fie frica de succesul altora. Sarbatoreste-l. Fii sincer si demonstreaza fiind specific in ceea ce spui.

Recunoaste momentele de adevar. In fiecare zi ai momente de adevar. Singura probleme este ca nu este nici un videoclip dramatic pentru a face momentul potrivit. Trebuie sa inveti sa asculti acel mic inger de pe umarul tau. Deseori nimeni nu se uita la un moment de adevar. Faci acele apeluri de vanzari desi seful tau este la o intalnire, sau profiti de oportunitate si pleci la golf? Ce iti poate propulsa cariera? Contactezi acel vicepresedinte sa-i oferi idei grozave sau vorbesti doar asa? Iti iei 30 de minute dupa munca sa pregatesti o intalnire extra grozava sau decizi sa pleci mai repede? Cand faci lucrul potrivit la orice moment de adevar, acest lucru va adauga un impact masiv asupra carierei tale.

Administreaza-ti cariera. Nu astepta ca seful tau sa te trimita la antrenament. Nu astepta ca seful tau sa-ti puna obiectivele trimestriale. Nu astepta ca seful tau sa-ti scrie analiza. Ia taurul de coarne, fiindca de multe ori aceste lucruri nu se intampla. Seful tau ar putea sa nu fie un sef rau, dar in lumea aceasta mare, ar putea fi supraincarcati cu responsabilitati. Nu iti petrece timpul criticandu-ti seful. Realizeaza ca tu esti cel ce poate face lucrurile sa se intample. Seteaza-ti propriile scopuri. Adu-le la seful tau. Fa-i o treaba mai usoara sefului tau sa te  analizeze, oferindu-i toate realizarile din trimestrul anterior.

De aceea, este bine sa muncesti mult, insa cu inteligenta, pentru a-ti oferi un stimul in cariera ajungand mult mai bun decat ai putea sa ajungi daca stai degeaba oricand.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ