Omenirea fara telefonie mobila

18
21

telefon edi

Cum ar fi omenirea fara telefoane mobile :-s,nici nu vreau sa ma gandesc ce plictisitor ar fi : parintii nu ar avea cum sa te streseze cu telefoane de genu: cand vii? ; prieteni mai de departe sa-ti spuna la multi ani ; cum sa dai de amici/iubita cand nu’i gasesti pe afara si as putea sa scriu pana maine …deci …etc
Stateam si analizam la mine la liceu diferiti oameni cu personalitati diferite am observat ca isi aleg telefonul dupa diferite criterii ca :
-cum arata?
-are mp3?
-are camera?(mai mult pentru fete);
-cat de tare se aude?
-ce dotari are?
-are spatiu de card de memorie? etc.etc

Dar am mai vazut si oameni care nu gasesc ceva util la un telefon mobil,eu am in clasa un baiat care nu are telefon mobil :-O omg cum e posibil?
L-am intrebat care e faza de ce si cum?la care imi raspunde ca el nu are nevoie de un mobil pentru ca exista posta :))=)) am ramas socat un moment apoi am inceput sa rad ,ciudata explicatia dar e adevarata el comunica prin scrisoare ,sau telefon fix uneori .
Mia adus scrisori ca dovada ,si are foarte multe acasa :))Putin ciudat nu ?
Este totusi mai ciudat ca are internet ,dar nu intra prea des .:))

Poveste adevarata,nu e mit :))

18 COMENTARII

  1. Nu stiu de la ce varsta aveti voi telefon, dar eu doar din liceu am avut telefon, si practic nu poate fi mai rau decat ca si pana atunci. Voi cand erati mici erati cu telefonul sub fund ? Nu ati apucat vremurile alea in care iti placea de o fata la 3 blocuri distanta si ii scriai biletele/scrisori, mergeam la ea la scara si o asteptai sa iasa. Eh, asa ar fi si acuma fara telefon.

  2. Eu m-am hotarat sa imi iau un nokia fara camera fara mp3 fara chestii deaastea,am spart 2 displayuri si deasta nu am grija de ele :)) E jalnic daca nu ai telefon !!

  3. Treaba este ca nici eu nu prea folosesc telefonul , adica la muzica , la filmari , imagini si altele .. dar la apeluri mesaje , cat mai rar , mai mult primesc decat trimit

LĂSAȚI UN MESAJ