Orasul Luminilor

0
33
Orasul Luminilor
Orasul Luminilor

Cat timp te afli in Paris, ai face bine sa te bucuri de tot ceea ce iti poate oferi acest oras al luminilor mai frumos. Nu ca totul nu ar fi frumos aici, insa cu siguranta exista o serie de obiective turistice minunate care ar trebui mai degraba de vizitat decat altele.

Atunci cand te afli in Paris, unul dintre cele mai grozave lucruri pe care le poti face este e a admira miliardele de luminite care lumineaza totul in jur, pe toate strazile din Paris.

Instalatiile de Craciun care iti taie respiratia in Paris reprezinta un eveniment pentru care atat parizienii, cat si turistii asteapta cu infrigurare sarbatorile de iarna. Neoanele colorate, arcadele luminoase, spectacolele de culori si jocuri de lumini de la ferestre, de pe stalpi, de prin pomi si ghirlandele stralucitoare si care clipesc impobobesc toate strazile din Paris, insa daca ratezi bulevardul Champs-Élysées, unde totul este la maxima intensitate, poti spune ca nici nu ai vizitat Parisul pe timp de iarna.

Insa pe langa vizitarea acestei strazi minunate si unice in lume, ai mai putea merge si in Place Vendôme, Avenue Montaigne, Forum des Halles sau Bercy Village. Toate aceste locuri sunt pline de o atmosfera festiva si de niste lumini minunate si care iti taie respiratia.

Plimba-te de-a lungul strazilor si admira frumosii pomi de Craciun si nu numai decorati si care isi schimba culoarea la fiecare jumatate de ora. Spectacolele de lumini sunt disponibile vederii oricarui turist sau localnic in orice moment incepand cu luna noiembrie si sfarsind cu luna ianuarie.

Daca mergi in Paris cu copiiiar trebui sa te gandesti la surprize si distractii inedite pentru ei astfel incat sa se simta cat mai bine in timpul acestei calatorii vizita si sa doreasca sa revada aceste locuri odata ce se vor face mai mari. Parcul de distractie Disneyland este cu siguranta unul dintre cele mai bune locuri de vizitat pentru copii care ofera numeroase spectacole, show-uri de lumini si reprezentatii pentru copii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ