Oricine are nevoie şi de o pauză

42
8

Chiar şi eu am nevoie de o pauză. În ultimele 9 luni de când am acest blog, am fost zi de zi pe el şi am încercat să scriu zilnic sau o dată la două zile. Vă anunţ că timp de minim doua săptămâni nu o să mai auziţi de mine… Vreau să mă pun „cu burta pe carte” şi să iau nişte note bune să îmi ridic puţin mediile pentru că în ultimu’ timp am cam ignorat şcoala şi îndatoririle mele. Astea fiind spuse, La revedere.

L.E- Am renunţat la pauză.

42 COMENTARII

  1. Cu tot respctul, ai tras prea tare in online – ai urmarit cantitate si mai putin calitate. Astept un articol in care sa compari stadiul blogului de acum si cel de peste doua saptamani.

  2. Sunt prima oara pe blogul asta, venit de undeva unde scria ca esti in top. Corecteaza-ti articolul si apoi pune-te cu burta pe carte :) O sa ai timp si de scris dupa aia.

  3. Ti-a priit pauza? Ti-ai ridicat mediile?
    Si eu as vrea sa iau pauze insa nu ma indur sa treaca o zi macar fara sa lucrez pentru blogul meu. Insa o data cu venirea caldurii, e bine sa iesim la plimbare si sa nu mai hibernam atat.:-))

  4. Cat timp esti la scoala, vezi-ti de ea iti spun sincer. Lasa blogul pe locul doi si pune-ti viata personala si cariera pe primul loc. Repet, nu exista BlogJob, nu poti trai din asta oricat ai incerca sincer iti spun.

LĂSAȚI UN MESAJ