Pantofii conteaza

3
8

Cred ca femeile stiu cel mai bine ca pantofii conteaza foarte mult la o intalnire, reuniune si mai peste tot. Este important sa avem pantofi senzationali. Degeaba hainele il fac pe om si sunt alese cu grija daca pantofii lasa de dorit.  Am putea spune ca si pantofii ii fac pe om.

Cred ca pentru primavara aceasta, pentru deja putem vorbi despre primavara, pentru pantofii de  dama, marca Ed Hardy ce face pantofi din material textul cu impremeuri florale foarte frumoase.  Deasemenea, combinatiile de culori ale curbeului se potrivesc foarte bine mai ales pentru o zi insorita asortata cu o rochie predominant din aceleasi culori.

Tinerele domnisoare sigur vor aprecia noile tendinte si vor cauta pantofi 2012, pentru a fi la moda la scoala, in oras sau in club.  Noile tendinte nu sunt si neaparat scumpe spre exemplu pantofii  Steve Madden, confectionati din pile intoarsa de diferite culori costa in jurul a 400 de lei dar cred ca orice tata, de fata, ii va face un cadou frumos pentru ca stim ce sofisticate sunt domnisoarele in ziua de azi.

3 COMENTARII

  1. Cred ca tot conteaza cand e vorba de vestimentatie….mai ales daca pantofii sunt bine asortati cu ceva….!

  2. Se spune ca pantofii si unghiile unui barbat atrag atentia unei femei, asa ca tendintele in materie de pantofi pentru anul 2012 sunt foarte importante si pentru barbati nu numai pentru femei.

LĂSAȚI UN MESAJ