Parinti si copii eco-friendly

0
35
eco-friendly
eco-friendly

Cantitatea de cutii de carton aruncate este ridicol de mare. Unele dintre cele mai amuzante si mai placute lucruri manuale pe care le-am pregatit impreuna cu copiii mei implica cutiile de carton. In functie de dimensiunea cutiei, poti face o naveta spatiala, o casa de papusi ori chiar imprivizatii de scene pentru teatru sau chiar material necesar pentru piesele de teatru cum ar fi sabi de carton, coroane si baghete magice.

Exista de asemenea si atat de multe persoane care au nevoie de cutii goale pentru atunci cand se muta, pentru depozitat lucruri. Poti posta pe internet anunturi cu afacerea ta cu cutii goale le poti pune la vanzare sau le poti darui cui are nevoie. Aceste lucruri nu ar trebui in nici un caz sa dispara la gunoi.

Creaza-ti o gradina organica. Nu este nimic mai magic decat a planta seminte si a le privi cum cresc. Pentru ochii unui incepator si pentru un ochi de copil, este uimitor. Devino eco si green prin crearea unei gradini naturale in curtea sau in jurul locuintei tale si fa in asa fel incat de acum incolo, toate alimentele si manarurile pe care le vei gati sa fie absolut oganice si crescute de tine. Acesta ar fi de asemenea un moment foarte bun pentru ca tu sa vorbesti cu copiii tai despre mancarea si alimentele organice atat de opuse de alimentele crescute cu chimicale si ingrasaminte chimice.

Ai grija de plantele tale sau cumpaa-ti plante pe care sa le ingrijesti acasa. Da-le copiilor tai responsabilitatea de a avea grija de plante si de natura. Invata-i ca atunci cand solul este uscat, trebuie sa-l ude iar atunci cand este umed, trebuie sa il lase sa fie asa. Acesta poae sa constituie un intro destul de interactiv pentru ca ai tai copii sa afle mai apoi despre stiinta si despre lumea vasta a ei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ