Participarea la o lucrare cu amicul meu

0
5

Fiind o persoana iubitoare de tot ce inseamna afaceri, am decis sa aleg sa ma duc intr-o casa se lucreaza pentru un client ( ca sa intelegeti mai bine, este vorba despre o firma a unui prieten care se ocupa de constructii de case, interior , exterior, etc ) . Nu va pot spune cat era de frumos, fiecare persoana stia ce avea de facut, totul se lucra cu foarte mare bagare de seama, nu era persoana care sa stea jos sa se relaxeze in timp ce altii munceau. Aveam fiecare pauza la o ora anume, in care mancau, vorbeau discutau. Astazi, stateam si ma plimbam si vad o cladire in care se lucra, din 20 de oameni care au vazut, cel putin 10 stateau si vorbeau, in timp ce altii munceau, si ei ca vai de ei. Ce pretentii sa avem noi sa construim autostrazi, daca astia nu sunt in stare sa faca un lucru calumea, dar sa trecem la subiect.

Acolo, totul mergea foarte repede. Cu utilaje grele si puternice, totul mergea rapid, si ii permitea astfel patronului sa reduca din timp si cheltuieli. Astfel castiga si el mai multi bani, si termina mai repede. Am fost  doar o singura data la acest lucru, insa cu timpul mi-am dat seama ca nu am regretat.

Dupa ce au trecut multe luni casa arata superb, si am fost curios sa vad si eu interiorul. Era atat de frumos, incat fiecare persoana care dorea sa faca la fel nu ar fi reusit. Baia era atat de frumoasa, la fel si bucatarie, livingul, etc. Dupa ce am stat putin de vorba cu amicul meu, si l-am intrebat de unde a putut sa aleaga acele lucruri deosebite, ce ii confera bucatariei si baii un asemenea stil, la care el mi-a raspuns ca a achizitionat robinetele industriale  de la regent srl ce i-au permis sa creeze un model deosebit, la un pret mic. Mai multe detalii despre aceste robinete puteti gasi si aici . Astfel a combinat utilu cu placutu, si a scos si multi bani. Profitul se numara la cateva mi de euro, pentru a trebuie sa plateasca utilajele, oamenii si multe alte lucruri.

In cazul in care doriti sa achizitionati si lucruri superbe la un pret mic, puteti alege site-ul scregent.ro pentru ca pretul, cat si calitatea va pot oferi ceva in plus.

Vreau sa spun ca am ramas foarte impresionat de acele lucruri si chiar mi-as dori sa asist la tot ce inseamna constructii, pentru ca este o meserie foarte interesanta. Va multumesc pentru atentie !

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ