Pasi in descoperirea pasiunii tale

0
19
ieseanul.eu

Nu a existat mai mult interes cultural in cazul fondatorilor companiilor de succes decat in ziua de azi. Bill Gates si Mark Zuckerberg sunt aproape la fel de cunoscuti ca si actorii castigatori de mari filme de Oscar. Cel care a creat o firma mare cu succes la nivel international merita tot respectul si toata atentia celor din jur. Blogul Ieseanul.eu este acel portal care da numai catre informatii la zi, printre care se numara si sfaturi pentru o cariera minunata si pentru dezvoltarea pasiunilor proprii.

Si totusi, ceea ce il face pe fondatorul unei companii sa fie ceva catre care sa aspiri in permanenta nu este bunastarea si bogatia. Ceea ce face grozav Zuckerberg si restul de fondatori este faptul ca isi construiesc propriile companii, fac ceva la care chiar sunt foarte buni si influenteaza oameni si culturi diverse cu talentul lor. Cu totii cunoastem ideea ca daca facem ceea ce ne place, asta inseamna ca nu lucram, de fapt, nici o singura zi din viata. Insa, la ce anume poate sa recurga o persoana care inca nu si-a descoperit chemarea si nu si-a descoperit pasiunea cea mare?

  • Ar trebui sa iti consideri pasiunea ca pe o calatorie lunga spre o cariera minunata. Momentul in care vei vedea pasiunea ca pe o calatorie lunga si nu o destinatie este momentul care iti va imbogati viata. Ceea ce te inspira, ceea ce te atrage si ceea ce iti instiga pasiune este ceea ce ar trebui sa faci in viata, pentru a nu lucra nici macar o singura zi.
  • Cauta sa vezi ce te poate invata fiecare job in parte. A te astepta ca primele tale joburi sa fie placute poate sa fie ceva de basm, asadar nerealizabil. In schimb, foloseste-te de actualul job care iti place pentru a descoperi noi si noi aptitudini de care sa te bucuri si care sa ajute pe altii.
  • Emily Fletcher si-a petrecut 10 ani jucand pe Broadway inainte de a-si descoperi scopul in viata: predarea meditatiei printre oameni. Nu si-a privit fosta cariera de cantareata pe Broadway ca pe un lucru irosit in viata; acest lucru a ambitionat-o sa devina profesoara de meditatii. Si ii iese de minune.

Cu cat mai mult te dedici lucrurilor care iti plac, cu atat mai mult te vei bucura de viata ta si vei raspandi energie pozitiva in jurul tau.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ