Pentru a copia la examene

8
38

Cu totii stim ca elevii copiaza. Oriunde au ocazia si chiar atunci cand nu pot tot gasesc ei o modalitate si copiaza, prin diverse sisteme de copiat  moderne sau clasice (cu fituici sau de la colegi). Si eu sunt elev (la liceu) si nu de putine ori am copiat, ultima oara vineri la matematica cu ajutorul colegului din spate si sper la cel putin 7. Nu e tocmai cinstit dar asta e, prefer sa copiez decat sa iau nota mica, pentru ca nu am invatat. Si profesorii oricat ar spune ei ca la ora lor nu copiaza nimeni tot exista 1-2 elevi care sfideaza si copiaza. O sa va prezint doua modalitati moderne de a copia si sa luati note mai bune.

1.  Un handsfree cu microvibratii, castile au doar 3 mm, nu se vad in ureche si nu au fir. Compatibil cu orice telefon care are suporta bluetooth, pentru 160 de lei primiti:

 • Handsfree-ul cu microvibratii bluetooth;
 • 2 microcasti + magnet puternic pentru extragere microcasca din ureche;
 • Incarcator bluetooth;
 • Manual de utilizare, conectare;

2. Inca un handsfree bluetooth copiat, Sunt handsfree-uri compatibile cu orice model de telefon si se extrag usor din ureche desi nu au fir si au doar 3 mm. La achizitionare primiti 2 astfel de microcasti de 3mm (doar una folositi, una de rezerva) + magnet extragere din ureche dupa folosire.  Pentru doar 70 de lei.

Desigur mai sunt multe alte metode de a copia la examene, le stim cu totii.

 

8 COMENTARII

 1. nu credeam s-o vad si pe asta… site cu sisteme de copiat, foarte tare… dar am auzit ca s-au introdus niste reguli stricte acum la examene, nu tre sa iti mai las parul sa-ti acopere urechile, daca ai aparat auditiv, trebuie sa-l scoti pe durata examenului, etc… trist :)

 2. Eu in locul tau nu m-as apuca sa spun pe Internet cand si cum am copiat… nu stii niciodata cine-ti citeste blog-ul. Iti spun din proprie experienta…
  Mie mi se pare ciudat sa investesti atat de mult in copiat :)))

 3. Pe langa partea de promovare a acestui articol, poate ii ajuta pe unii.

  Personal nu sunt un adept al copiatului tehnologizat, daca imi e sa copii folosesc metode traditionale.

 4. pai ce sa se vada ca e minuscula :)), poate sa se uite atent in ureche ca tot nu se vede :))

  am si eu … si sunt multumit de ea…

LĂSAȚI UN MESAJ