Pentru fetele pretentioase la manichiura

1
22

Pentru fetele pretentioase la manichiura  le prezint un site cu foarte multe modele unghii dupa cum este si descrierea: „In acest site este prezentata o gama larga de modele de unghii false(gel,acril,matase,panza) din care poti alege unul potrivit pentru tine cu mare usurinta dar si sfaturi si indrumari pentru a avea unghii naturale sanatoase, lungi si foarte elegante.

Totusi sa va scriu cateva randuri despre cele mai populare modele de unghii ca sa stiti pe ce dati banii si ce aveti pe maini.

Unghii cu gel:

Aceste modele de unghii cu gel erau odinioara facute din gel de portelan dentar. Iar in ziua de azi se foloseste o forma Mylar pentru a da o forma unghiilor, a le curata sau a le supune razelor ultaviolete.  Gelul astfel trebuie completat mai rar decat in cazul unghiilor din acril insa trebuie sa apelati la profesionisti, saloane profesionale de manichiura si pedichiura. Daca sunt aplicate si indepartate corespunzator daunele sunt mici insa gelul si acrilul nu reprezinta un plus in mentinerea sanatatii acestora. Unghiile cu gel sunt o noua moda in designul unghiilor si este o tehnica foarte apreciata si folosita datorita nenumaratelor avantaje oferite: aspect natural, lipsa mirosului neplacut, rezistenta, flexibilitate, claritate de cristal, nu se ingalbenesc.

Unghiile acril:

Sunt unghiile cele mai puternice si rezistente dintre toate modelele dar si cele mai utilizate din toata gama. Insa daca nu sunt aplicate corect pot arata artificial si neutru. Cu ajutorul unei manichiuriste experta in aplicarea de acril se poate obtine un aspect mult mai natural.  In funtie de cum cresc unghiile ele trebuie completate la 1-saptamani.  Totodata unghiile acril sunt cele mai ieftine si cele mai rezistente astfel le poti repara sau completa oriunde.

Matase, panza si fibra de sticla:

Unghii false realizate din bucati de matase, fibra de sticla sau panza decupate in forma dorita de clienta apoi lipite pe unghii. Au si aceste unghii o duritate si o rezistivitate destul de buna. Fibra de sticla este mai des intalnita pentru consolidarea varfurilor iar matasea ofera un aspect natural si o flexibilitate mai buna. Panza este cea mai rezistenta in aceasta categorie de modele de unghii dar nu este transparenta si aspectul sufera din cauza grosimii.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ