Pentru Parteneri

23
3

Va anunt dragi parteneri ca toate bannerele au fost mutate dupa pagina principala pe o alta pagina adica aici.Datorita faptului ca acest blog se incarca prea greu .

Multumesc.
Admin.

23 COMENTARII

  1. Da. Cu adevarat se incarca cat de cat mai repede fata de inainte…dar totusi treaba cu mutatul bannerelor nu da prea bine :) …dc?! pentru ca un schimb de bannere este facut special pentru a fi pe prima pagina si pentru a atrage click-ul celorlalti vizitatori :) acum…ce sa zic..bafta ta daca nu iti reproseaza nimeni nimic :P

    • da asa e oricum eu nu mai fac banner exchange doar aste ce le am atat ,dar fac link exchage ..asa e trebuiau pe prima pagina dar nam loc tre sa caut o modalitate

  2. Vreu si eu sa facem schimb de link-uri. Eu te-am adaugat deja si tu ma adaugi te rog cu numele Softuri Gratuite. Da click pe numele meu ca sa vezi blogul.

  3. ai hostu de cacao….daca vrei host bun…iti dau eu de la mine…. 1 luna gratis daca cumperi pe 2 luni adica la 2 luni platite ai gratis 1 luna adica blogul iti va fi platit 3 luni..ai oferta…1 saptamana de proba ;)

LĂSAȚI UN MESAJ