Petrecerea la copiii din ziua de astazi

0
18

Acum doua zile, impreuna cu familia mea am fost invitati sa mergem la ziua verisoarei mele, desfasurata chiar acasa la ea. Cum eu eram cu treaba la maxim, am refuzat sa plec dar dupa o cearta mai aprinsa cu ai mei, intr-un final am plecat alaturi de ei. In mai putin de 10 minute eram pregatit de mers la ziua verisoarei, cu un cadou luat special pentru acest eveniment. Fara comentarii pentru ca nu am mai zis nimic, fiind nevoit sa merg am lasat toate treburile balta, iar in momentul in care am ajuns acolo, mi s-a parut putin cam iesita din comun.

Pe langa faptul ca erau foarte multi invitati, mai era o camera plina de adulti, cu prieteni de familie, prietenii prietenilor de familie si persoane care au fost pur si simplu invitate ca sa mai stea de vorba. Mai erau si persoane care venise pur si simplu si se nimerise tocmai la acest eveniment. Muzica nu era foarte ok, de aceea am luat mixerul si o boxa de 500w de acasa si le-am pus o muzica foarte buna. Pe langa asta le-am cantat putin si la orga, pe care am adus-o si pe ea ca mai incing putin atmosfera. Au fost tot felul de concursuri organizate chiar de matusa mea, iar ca o surpriza nu imi dau seama de ce au adus si animatori pentreceri copii, iar eu unul am ramas asa fara cuvinte, pentru ca nu intelegeam de ce sunt acolo, dar am trecut peste si mi-am vazut de treaba mea.

Niste oameni putini cam inculti s-au si imbatat si au fost nevoiti sa plece acasa impreuna cu sotiile lor, ceea ce mie unul mi s-a parut chiar o lipsa de bun simt, nici macar nu aveau ce sa caute acolo, erau niste oameni fara valoare si betivi la categoria cea mai mare. In prin plan mi s-a parut o petrecere cat de cat reusita, iar la capitolul poze si filmat m-am ocupat personal, reusind sa atrag foarte multe persoane in jurul meu ce erau interesate de ce faceam eu. Cu acea ocazie mi-am facut si o mica reclama la noul meu business, o afacere cu sonorizare dj, ceea ce mi-a oferit un avantaj considerabil. Ce mi-a placut foarte mult este momentul cand am reusit sa cant cu o fata de acolo pe nume Luara. Eu cu orga si ea cu vocea, am facut o adevarata formatie, multa lume a ramas uimita de felul in care ne potriveam la cum cantam, iar ei ne imaginau pur si simplu intr-o formatie adevarata cand cantam la diverse evenimente.

Pentru mine a fost chiar momentul serii si chiar mi-as dori sa o intalnesc iar pe acea fata pentru a sta de vorba cu ea, sa vad daca si-a continuat domeniul muzicii, daca mai studiaza muzica si cum reuseste sa faca fata in continuare la treburile ce le facea atunci.

A fost o petrecere cat se poate de reusita si de-abia astept anul viitor sa vad cum va fi. Atat pentru astazi va multumesc pentru atentie !

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ