Pietre pretioase pentru lunile anului

0
29
pietre pretioase
pietre pretioase

Persoanele nascute in luna iulie isi au drept piatra pretioaza zodiacala rubinul. Aceasta piatra pretioasa este de un rosu atat de aprins si frumos incat toata lumea asociaza de obicei aceasta culoare si acest lucru focului, puterii si energiei.

Purtarea de rubine iti garanteaza protectia impotriva infectiilor si gandurilor necuviincioase. Rubinul este o piatra pretioasa asociata cu puterea si increderea in sine, cu norocul si succesul, la fel de bine ca si pentru vitalitate.

Piatra pretioasa pentru luna august este peridotul sau olivina. Are o culoare galbui-verzuie si probabil ca datorita acestui lucru se crede ca poate vindeca problemele sistemului digestiv, a rinichilor si a ficatului. Are o influenta pozitiva asupra starii de bine psihologice celor care o poarta.

De asemenea, se spune ca ajuta la combaterea depresiei si la inabusirea emotiilor negative. Aceasta piatra semipretioasa este un simbol al demnitatii, al adevarului si al credintei, la fel de bine ca si al dragostei si al loialitatii.

Piatra pretioasa a lunii septembrie este pe cat de bogata si de stralucitoare, pe cat de albastra si de frumoasa, safirul. Cu intelesuri ce tin de vindecare, aceasta influenteaza sistemul cardiovascular, lupta impotriva inflamatiilor si protejeaza starea de bine fizica si psihica.

Aceasta piatra pretioasa regala se crede ca poate aduce protectie si noroc, este un simbol al puterii spirituale, la fel de bine ca si al bunatatii, intelepciunii si a puterii mentale si de invatare. In plus fata de aceste lucruri, un fapt interesant este ideea ca safirul protejeaza pe cel care il poarta de spirite malefice si de privire rautacioase, asadar este un talisman foarte puternic.

Opalul este o piatra pretioasa zodiacala potrivita pentru cei nascuti in luna octombrie. Poate fi de culoare alba sau neagra si cu mici irizatii de culoare. Aceasta piatra pretioasa este de obicei asociata cu puritatea, inocenta, speranta si fericirea. Cuvantul care o descrie poarte fi „inspiratia”, datorita faptului ca stimuleaza imaginatia, creativitatea si originalitatea, dar si ca intensifica emotiile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ