Planking, sport extrem pentru reţelele de socializare

22
23

Pentru cei care nu ştiu. Planking-ul este este ca un sport. Mai exact înseamnă să stai cu faţa în jos, întins pe burtă, în locuri foarte neobişnuite. În versiunea 2.0 înseamnă şi să ţi se facă o poză cu ocazia asta, pe care să o pui pe o reţea de socializare ca să le arăţi şi altora ce înţelegi tu prin loc neobişnuit unde să stai întins pe burtă.

Acest „sport” a apărut în Asia unde face furori şi deja a început răspândirea pe întreg Pământ-ul, desigur şi la noi sa răspândit acest „sport” şi deja sunt echipe de băieţi/fete care fac Planking împreună. Sper ca românii care practică aşa ceva să nu păţească ca tânărul australian care încercând să îşi facă o poză făcând Planking a căzut de pe un blo(g)c astfel murind.

Eu unul nu aş face aşa ceva, cred că este doar o nevoie de adrenalină şi un spirit de turmă vis-a-vis de ce au inventat asiaticii, încă un curent care o să treacă mai devreme sau mai târziu. Voi ce părere aveţi despre noul „sport” deja internaţional ?

22 COMENTARII

  1. Mi se pare o porcarie colosala. Nu inteleg de ce ti-ai face poze de genul acesta, sa te dai mai rotund pe facebook, ce castigi ? Comentarii, like-uri. Copii prosti.

LĂSAȚI UN MESAJ