Poveste cu rochii de mireasa

23
28

Ha! O să vorbim de rochii mireasa un pic ! Nu mă mărit eu sau așa ceva, oricum sunt băiat și ma însor dar nu acum. Am fost cu o verișoară și cu o mătușă la shoppinguială, adică să o ajut cu bagajele, pentru că peste o luna se marită .. Întai am fost cu ea să probeze o rochie de mireasă, a probat mai multe dar știți cât de pretențioase sunt fetele în ziua de azi.
Cred că a probat peste 20 de modele de rochii de mireasa A-Line făcute în 2011 că vrea să fie la modă, dar am pierdut timpul degeaba cu ea că nu a gasit nimic pe placul ei. Apoi intervin eu cu o idee genială, i-am zis sa încerce să cumpere una de pe internet. După multe căutari am găsit rochii de mireasă făcute in 2011, făcute de Alice Design, i-au plăcut foarte mult rochiile de mireasă empire, acestea fiind mult mai ieftine decât într-un magazin din oraș. A pregătit banii si urmează să o cumpere zilele astea cred. Măcar așa nu mi-am mai rupt eu spatele cărând eu rochia în ditamai cutia.

 

 

23 COMENTARII

  1. nu vreau nici eu sa ma marit, cel putin nu acum. Va veni si timpul potrivit pentru asta iar cu fetele stiu povestea, ca na doar sunt fata. Interesant articolul tau

  2. Adevaul e ca ne ajuta f mult internetu da nu se stie pe viitor…poate se vor face nunti si de la distanta…mirele in RO si mireasa in IT..totul se transmite live, ”o iei in casatorie pe tra la la …? ” :))

LĂSAȚI UN MESAJ