Prieten cu oameni sinceri si deschisi

1
57
prieteni

Stii cum este sa fii prieten cu oameni de genul celor foarte sinceri si deschisi, care iti spun directe si pe fata ce este in neregula la tine? Este ca si cum ti-ai aplica un dus rece de fiecare data cand te intalnesti cu ei si au de spus ceva in legatura cu felul tau de a fi sau orice altceva in momentul in cauza. Eu stiu asta, pentru ca am asa ceva. Desi nu ma vad foarte des cu aceasta persoana, tot tin minte acele clipe cand mi s-a facut instructie in legatura cu anumite lucruri sau cand mi s-a spus ca nu este bine ce fac, dupa parerea acelei persoane.

Exista cate un puc de sinceritate in fiecare dintre noi, sau mai multa in alte cazuri. Adevarul este ca majoritatea dintre noi stie ce este rau si ce este bun, insa multi prefera sa ascunda ceea ce simt cu adevarat din cauza anumitor conceptii, atitudini, perceptii sociale sau pentru ca, pur si simplu, le este frica.

Aceste persoane sincere si deschise nu se consuma si nici nu le pasa de ceea ce spun cei din jur, ci mai degraba au o perceptie clara asupra ceea ce ar trebui sa fie bun sau rau intr-o anumita situatie. A avea o asemenea persoana in viata ta inseamna puritate, sinceritate si claritate in viata ta, indiferent de orice. Cum sunt aceste persoane si ce fac ele mai exact?

  • Acesti prieteni nu te falteaza; iti spun mai degraba ce si cum stau lucrurile, de fapt. Sunt acei prieteni de la careb ar trebui sa preiei mereu exemplu si pe care sa ii intrebi mereu adevarul, pentru ca ti-l vor spune, cu siguranta.
  • Nu se tem de nimic rau. Acestia sunt niste oameni sinceri si deschisi. Sunt convinsi ca lumea nu le accepta poate atitudinea, insa asa sunt ei si spun in fata ceea ce este de zis. Este bine sa ai pe cineva de genul alaturi.

1 COMENTARIU

  1. As prefera un astfel de prieten, chiar mi-ar fi facut placere ca cineva sa-mi spuna ce am facut gresit si ce nu. Ideea e ca ei iti vor spune, de asemenea, si ceea ce nu le convine lor la tine, si lucrurile care li se par lor in neregula, chiar daca tu poate ai dreptate sau tie iti place modul in care te comporti si lor nu. Ei iti pot adresa critici in privinta vestimentatiei, a modului cum arati, asta mi se pare putin aiurea. Totusi, cei care au ceva de ascuns fata de mine chiar nu imi prezinta interes. De obicei, prietenilor mei nu le trebuie sinceritate pentru a-mi spune astfel de lucruri, pentru ca noi o facem intr-un fel in care sa nu ne simtim jigniti.

LĂSAȚI UN MESAJ