Prima data in Londra? Iata ce trebuie sa stii!

0
140
londra

Londra este unul dintre cele mai vibrante orase capitala din intreaga lume si de aceea sentimentul de a ajunge acolo pentru prima data poate fi destul de coplesitor. Chiar daca este un loc destul de scump de vizitat, mi-am dorit mereu sa vad Londra si chiar daca o voi face pe timp de toamna, tot imi doresc sa profit de ceea ce presupune. Pentru asta mi-am rezervat bilete avion low-cost inca din timp de pe site-ul Aerolines.ro, loc de unde am mai achizitionat bilete de avion si pentru alte plecari ale mele in afara tarii.

Cosmopolita prin insasi natura sa, Londra este casa a unei diversitati etnice extraordinare, dar si a celor mai faimoase magazine pentru shopping din intreaga Europa. Si cum ma pasioneaza lucrurile frumoase si a ramane cu ceva din fiecare loc in care merg, am hotarat sa iau bilete de avion spre Londra cat mai repede, pentru a profita de toate aceste lucruri.

Nu voi merge insotita deoarece nu vreau sa ma simt ingradita de nimeni. Tot pe site-ul Aerolines si de pe al sau blog am aflat unele aspecte care imi vor fi foarte de folos atunci cand voi ajunge acolo. Cum si eu voi merge pentru prima data in Anglia si mai ales in capitala sa, am aflat ca este un oras foarte scump, insa daca iti faci din timp rezervari de bilete de avion si daca iti iei cazare intr-un mini apartament sau garsoniera de la periferie, te poti descurca si cu un buget mai putin umflat.

De ce ar trebui sa te bazezi pe site-ul Aerolines.ro?

Nu numai ca vei descoperi bilete de avion low-cost pentru multe zboruri internationale, dar de asemenea poti afla lucruri esentiale despre acomodare, puncte de atractie si inchirieri de masini in capitala Angliei. Trebuie sa mai afli ca exista in Londra o multime de optiuni de cazare destul de accesibile pentru toate buzunarele, asa cum am aflat si eu de pe blogul Aerolines.ro.

De asemenea, transportul public este cea mai ieftina modalitate de a te plimba prin oras si a vedea tot ceea ce iti doresti sa vizitezi. Inca un lucru mai degraba amuzant decat suparator, in Londra trebuie sa ai mereu la tine o umbrela. Nu conteaza anotimpul in care te afli, vremea este foarte suprinzatoare.

Nu numai obiectivele turistice arhitecturale sunt de vizitat si fotografiat in capitala Angliei, ci exista la fel de bine si multe locatii frumoase pentru iubitorii de natura. Pentru cei pasionati de teatru si de lumea culturala, exista cele mai frumoase locuri in care poti viziona piese bine puse in scena de catre mari actori britanici. Ce zici, incerci si tu experienta londoneza?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ