Problema Page rank Val33ntyn.info

0
7

Bun gasit dragi prieteni si bine v-am gasit. Eu sunt noul admin al site-ului http://www.val33ntyn.info . Dupa cate am inteles site-ul a avut PR 4, insa a fost suspendat de google si a scazut la PR 0. Deobicei acest lucru apare cand se posteaza foarte multe articole, vanzare maxima de link-uri si asa mai departe. Iata ca motorul de cautare google, a gasit aceasta problema si a suspendat site-ul imediat.
Voi incerca sa readuc site-ul ” la viata ” , pur si simplu ma intristeaza cand vad site-uri de genul acesta ,ca a avut PR 4 si a fost suspendat la PR 0, adica eu am fost foarte suparat cand mi-a scazut site-ul de la PR 2 la PR 1, insa nu as vrea sa patesc acelas lucru cum s-a intamplat aici cu PR 4 la PR 0. Eu doresc sa fac acest blog foarte cunoscut, voi incerca sa remediez problemele site-ului in google si sa il aduc inapoi la PR 4.

Voi incerca sa nu mai postez articole sponsorizate sau vandute pe site la un pret (sa folosim termenii normali) de nimic. Sunt tot felul de indivizi care, cred ca stiu seo si spun ca, gata isi cumpara un link PR 4 si a promovat un site. Uite ca nu este chiar asa de usor sa promovezi un site, google dupa cum se pare a cam schimbat algoritmul; a adaugat multe chestii la care noi webmasters nu suntem prea documentati cu asa ceva, pur si simplu este ca si cum ai lua site-ul de la 0 ( o varianta) . Se tot zvonea ca la sfarsitul lunei Septembrie o sa fie un nou update la google, altii ca va fi in noiembrie, chestia e ca niciodata nu a fost la fel, la date fixe. Pagerank-ul te poate prinde pregatit, dar in cele mai multe ori si nepregatit si te poti trezii de la PR 2 la pr 0 .

Nu vreau sa se mai vanda link-uri pe acest site, indiferent de pret. Ce o sa se mai vanda o sa fie articolele sponsorizate, dar acestea nu vor fi vandute decat prin firme speciale care se ocupa cu acest lucru sau direct de la client dar nu la preturi de genul 1-2 euro pentru articol. Este pur si simplu bataie de joc.

Foarte multe site-uri au scazut la update-ul de acum o saptamana daca nu ma insel, nu mai retin data fixa insa era ceva de genul 26 septembrie, dar vom discuta intr-un articol viitor despre acest update care se pare ca nu este ceea ce ne asteptam noi, ci ceva mult mai complex si care ne poate face sa pierdem anumite site-uri.

Se pare ca google se cam joaca de-a soarecele si pisica cu noi, insa vom incerca pe tot posibilul sa intelegem toate aspectele si toate conditiile pe care Domnu’ „Gogu ” le doreste de la noi.

Eu tot nu inteleg un lucru ; nu suspendezi tu un site de filme care are piraterie si suspendezi un blog general ca a vandut 2 advertoriale la niste straini. Pur si simplu asta nu o pot intelege.

In fine asteptam update-ul de pagerank si va multumesc ca sustineti blog-ul in continuare. Va asteptam sa cititi celelalte articole de pe site.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ