Probleme ale tenului

0
62
probleme piele

Cum ne putem confrunta cu probleme ale tenului sau mai bine zis de ce anume? Si totusi, nu este mai bine sa ne intrebam cum putem sa prevenim problemele tenului sau sa le indepartam odata ce le-am capatat? Sunt anumite lucruri pentru care ne apar felurite eruptii si cosuri sau alte genuri de eruptii pe fata si asta se datoreaza lipsei de somn, alcoolului, drogurilor, fumatului, cafeinei si poate si proteinei din zer, daca suntem sportivi.

Prea multa cafeina

Iti controlezi, de obicei, consumul de cafeina? O mutime de oameni pot bea tot felul de stimulenti, ceai negru, cafeina si bauturi energizante fara nici un fel de ezitare. Nici macar nu isi pot da seama ca obisnuintele lor alimentare duc la asemenea probleme ale pielii. In ciua faptului ca aceste bauturi nu au zaharuri, acestea sunt cunoscute pentru faptul ca stimuleaza hormonii. Consumul excesiv de cafeina poate schimba nivelul de estrogen care duce la problemele pielii.

Cateodata, femeile nu inteleg ca, insusi ceaiul lor negru favorit le face sa isi piarda stralucirea si sa aiba probleme cu tenul. Incearca sa refuzi cat mai des bauturile ce au cafeina in ele si bea mai degraba apa cu lamaie sau suc natural, va fi mult mai benefic pentru sanatatea ta.

Grau

Ar trebui sa mentionez faptul ca anumiti oameni sunt sensibili la produsele din grau si faptul ca consumul acestora poate duce la anumite tulburari alimentare. Poate ca esti unul dintre acei oameni care nici macar nu isi dau seama ca au anumite probleme din aceste cauze.

Daca mananci mult grau, in cereale sau multe produse din faina, iti poate afecta fata si nu numai, intregul tesut al pielii. Daca vei inceta sa mai iei asa ceva, iti vei da seama ca pielea ta va arata mai bine si te vei simti si tu mai bine si mai liber, mai usor, dar si mai frumos.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ