Probleme cu scaunul

4
14

De mai bine de doua luni de zile scaunul meu de la biroul unde am calculatorul a inceput sa cedere, am pierdut suruburile de la manere pentru ca nu sunt prinse cu tot cu spatar ci aparte, se ridica greu in sus de la maneta, trebuie sa trag de el. Il am de aproape doi ani si mi-a placut mult cand l-am luat din Dedeman, 160 de lei, foarte comod insa acum s-a schimbat drastic treaba, este din ce in ce mai tare sezutul, probabil pentru ca stau si foarte mult timp asezat pe el.

Tare ba bate gandul sa il schimb si in privinta asta am cautat si pe internet cateva scaune de birou si am gasit Scaun birou OFF 711 care pare foarte ok si imi place ca are manerele incorporate in spatar doar ca e putin prea scump, am mai gasit si altele dar cu spatare prea mici. O sa ma gandesc la Scaun birou OFF 711 si o sa strag bani sau poate ma sponsorizeaza parintii si o sa imi cumpar unul ca prin oras nu prea am gasit mai nimic nici la oferte.

Uitadu-ma pe site am dat si de scaune bucatarie foarte frumoase si aspectoase, preturile sunt pe masura, peste 100 ron, dar sunt convins ca isi merita banii.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ