Promotie la Fanta, primeşti o cutie de suc

33
40

Cam aşa ma abordat o fată azi prin Kaufland, m-am dus cu mama să fac plinu la frigider, şi deodată imi iese o fată în cale, drăguţă cei drept şi începe să mă abordeze, mi-a explicat ce promoţie este la fanta, dacă luai 2 bidoane de acid dela (suc) primeai o sacoşă “ecologică”, mi-a oferit 2 cutii de suc drept răsplată că am stat 2 minute la taclale cu ea.

Nu am luat sucu ală la promoţie deoarece nu îmi place Fanta e scump şi are prea mult acid. Acu oi fi eu prea irezitibil? deoarece a mai oprit o femeie să îi zică de promoţie dar nu ia dat o cutie cu suc, oare îi plăcea de mine?

Cred că mâine mai trag o fuga poate fac rost de un număr ceva. Voi aţi fi luat sucul? de ala la promotie zic.
A şi la ieşire l-am văzut pe Costinel, dar el era foarte ocupat, vorbea la 2 telefoane odată şi tasta pe laptop în acelaşi timp, aşa că nu ma văzut, el are afaceri ce ştiţi voi.

Sunt cam obosit aşa ca nu ştiu dacă înţelegeţi rostu povestirii. Pe mâine.

33 COMENTARII

 1. Incerc sa nu beau sucuri acidulate. De fapt daca nu il fac eu la storcator nu ma incanta. Poate sa fie oferta ofertelor.

  Doar daca era moca il luam, caci am cui sa il dau.

 2. normal ca luam… cutiile le desfaceam una mie si una ei?! de ce crezi ca ti-a dat 2? vroia sa bea un suc in oras, cu cineva:))

 3. Am fost si eu oprit de o tipa in Carrefour in legatura cu o promotie la Elita, imi explica ea nu stiu ce, eu ma uitam la craci, la sani (era dotata si frumoasa), ma faceam ca o ascultam si o aprobam, iar la sfarsit i-am zis: „Imi place sa beau Jacobs!”

 4. Hai ca eu va pun capac.
  Acea fata care era cu sucurile de la Fanta are prieten. Il si cunosc. Este prieten cu mine. Deci nici o sansa.
  Fara numar, intanliri, combinatii .

 5. Sa editezi articolul :)) se vede ca l-ai scris tarziu :P
  Fain, fain :> esti smecher :))
  Pai nu as fi luat, ca nu beau sucuri de genul ala. Pepsi beau doar de sarbatori, iar sucuri naturale mai beau din cand in cand. Fanta chiar nu beau deloc.

 6. Ai refuzat ceva moca? Vaiiiii! Tragedie mare!!!! Eu nu refuz nimic moca. Fanta mai beau din cand in cand cand ma satur de alte sucuri. Fanta la promotie nu am luat ca inca nu am fost la Kaufland. :)

 7. eu daca am timp stau si le ascult poezia la astia cu promotiile sa se simta si ei bagati in seama dar niciodata nu cumpar produsele la care le fac reclama:))

 8. de obicei promotiile se fac la tineri, tinerii beau mai mult sucuri din astea acidulate decat cai mai in varsta :)) nu vreau sa-ti spulber iluziile :)) sorry :D :*

LĂSAȚI UN MESAJ