Puiul de somn de la munca

0
29

Pui de somnPuiul de somn de la munca. Daca esti indeajuns de norocos sa ai un loc de munca care are o zona speciala pentru un pui de somn si munca ta poate sa astepte, atunci mergi inainte si profita de avantajul acestui beneficiu. Dormi 20-30 de minute pentru a scapa de oboseala. Un pui de somn mai scurt te poate preveni din a te trezi mofturos. Adu-ti un fel de alarma cum ar fi telefonul tau sau roaga un coleg sa te trezeasca.

Puiul de somn de acasa. Daca muncesti acasa, sa fii somnoros la munca nu este asa o problema nu-i asa? Problema adevarata este sa previi asta din a deveni un obicei. Si defapt un obicei este doar o problema daca se incurca cu productivitatea ta, clientii sau familia. Daca incorporezi cu succes puiul de somn in programul tau, atunci fa acest lucru. Dar daca devine ceva care iti incurca munca, incearca sa nu faci doar acest lucru, astfel daca esti obosit sa nu faci nimic.

Puiul de somn de acasa cu copii. Acest lucru este similar cu numarul 2, fiindca seful tau sunt copii tai. Daca copii sunt destui de tineri, incearca sa-i pui la somn sau sa tragi un pui de somn cu ei. Desigur nu ii lasa nesupravegheati. Daca ti-e frica ca nu poti sa stai treaz, cheama un prieten, un membru al familiei sau un baby sitter pentru a te ajuta.

Puiul de somn de meditatie. Acesta nu este un pui de somn, dar iti va oferi feeling-ul similar al reinnoirii pe care il primesti dupa un pui de somn scurt. Un pui de somn de metitate este un timp de odihna constient.

Aloca-ti 10-20 de minute, incepe sa faci cateva intinderi, indiferent de ce te face sa te simti bine, apoi respira adanc de 10 ori cu ochii inchisi si ridica-te in picioare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te relaxezi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ