Puteţi să scrieţi şi voi pe blogul meu

23
25

M-am decis ca de azi să vă ofer şansa să scrieţi un articol, să mi-l trimiteţi pe mail iar eu îl voi publica dacă sunt de acord cu el. Cu ocazia asta vă puteţi obţine şi backlink-uri pentru blogurile voastre, la sfârşitul articolului puteţi pune link către site-ul vostru.

Vă rog doar ca articolele trimise să nu fie copiate de pe alte site-uri.

Articolele vor fi publicate în categoria „Invitaţi„. Vi se pare bună ideea asta? e folosita de foarte mulţi bloggeri dar nimeni nu a spus dacă dă roade sau nu.

23 COMENTARII

  1. De fapt, se cheama Guest Posting. Fain gestul sa promovezi „talente nedescoperite”. Sa stii ca sunt destul de multi cu potential insa care sa si doreasca acest lucru. Adica ar trebui sa si doreasca si sa faca o treaba buna. Nu poti veni cu un articol de 50 de cuvinte si sa ai pretentia si la link-uri. Ori, cu un articol incorect scris gramatical sau sa prezinti niste informatii „false”.

  2. Am vrut si eu sa sustin o campanie la mine pe blog de acest fel, deoarece consider ca sunt multi oameni in tara asta care chiar au talent in a scrie, dar pur si simplu nu vor sa-si faca un loc. Bineinteles nu a avut succes si decat sa tin o pagina degeaba deschisa, am preferat s-o inchid.

  3. nu stiu daca bloggeri o sa sara sa scrie… doar daca corupi cititori care n-ai bloguri, fiindca eu spre exemplu abia scriu pentru mine si imi pastrez ideile pentru a le folosi pe blogul propriu:)

LĂSAȚI UN MESAJ