Razy Gogonea, românul de la „Britain’s got talent” 2011 a intrat în finală!

17
74

Razy Gogonea, românul de la „Britain’s got talent” 2011 a intrat în finală, după ce aseară a uimit milioane de oameni din întreaga lume prin reprezentaţia s-a. După reprezentaţia de aseară Razy Gogonea a fost supranumit MATRIX datorită faptului că dansul de la semifinală a fost inspirat şi interpretat din scenele filmului Matrix.

Eu l-am văzut azi pe youtube (link clip) după ce am auzit la ştirileprotv că merge în finală „Britain’s got talent” 2011 şi cred că merită să câştige. O fi rudă cu Valentin Păun de la Românii au Talent? sau cu Bogdan Ota, românul care s-a clasificat pe locul 2 la „Norvegienii au Talent”? Asta numai Dumnezeu ştie.

Multă baftă Razy Gogonea. Te susţinem din România şi mulţumim că faci poporul român cunoscut prin fapte măreţe.

17 COMENTARII

  1. Bravo lui, un roman talentat care a reusit sa ajunga in finala unui show cu ani buni de vechime. Nu oricine ajunge acolo in finala. In Romania fac pariu ca iesea din semifinale, asta daca ajungea acolo.

  2. Am inteles ca a fost si adulat dar si contestat , sincer nu cred ca va castiga datorita rasismului si ‘iubirii ‘ fata de anumiti conationali de-ai nostri care isis fac veacul pe acolo ..

LĂSAȚI UN MESAJ