Reclame tv

0
25

Vedem mereu la televizor dupa terminarea pauzei publicitare un avetisment in care ni se spune ca pentru o viata sanatoasa trebuie sa consumam zilnic minim 2 litri de lichid. Sau o alta varianta pentru aceeasi viata sanatoasa ar fi ca zilnic sa facem miscare minim 30 de min pe zi.

Un gest de toata lauda pentru cei de la CNA. Ca banuiesc ca de la ei vin aceste avertismente. Ca eu…na…om fara prea multa carte (o facultate in ziua de azi e foarte putin) trebuie sa mi se spuna ce anume sa fac ca altfel nu m-ar fi dus capul. Asta este. Prind greu si uit repede :)

Deci: sa beau doi litri de lichid pe zi (minim) Adica eu pot sa beau zilnic doi litri de vin, de votca sau de rom (apropo, mai exista bautura asta?) si asa voi fi unul dintre cei mai sanatosi oameni d epe lumea asta. Sunt lichide? Sunt. Asa ca le putem bea zilnic.

Sau sa fac zilnic minim 30 de minute de miscare. Ma pot urca in masina si plec din punctul A catre punctul B (mama ce uram problemele de genul asta) si merg asa 30 de minute. E miscare sau nu? Este. Deci cu siguranta voi fi un om sanatos :)

P.S. Dar cum ar fi sa unesti doua sfaturi in unul singur? Sa bei 2 litri de votca in timp ce faci miscare de 30 de minute cu masina. Cu siguranta vom fi cei mai sanatosi oameni de pe acest pamant. Iti multumim CNA-ule pentru grija pe care ne-o porti si pentru sfaturile pe care ni le dai. :)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ