Recomand gazduire web de la Webnetinfo.ro

2
21

Gazduirea web site-ului dumneavoastra la Webnetinfo.ro inseamna ca veti beneficia in primul rand de o oferta corecta. Oferta noastra de gazduire web se diferentiaza prin faptul ca incercam sa oferim real maximum de resurse hardware si acces internet.
Iti oferim gazduire web ieftina cu trafic necontorizat, panou de control cPanel, support perl, curl, zend, adrese de mail, baze de date, domenii gratuite. Serverele pe care sunt gazduite site-urile sunt marca Dell, fiind cele mai performante in domeniul de web hosting. Drept garantie pentru serviciile oferite, va oferim si garantia returanarii banilor in 30 zile daca nu sunteti multumit de serviciile noastra.
Daca optati pentru servicii profesionale, Webnetinfo.ro iti pune la dispozitie cele mai noi si performante servere dedicate. Toate serverele oferite de noi sunt marca Dell si pot si gazduite atat in Cluj cat si in Bucuresti. Daca totusi ai deja un server dedicate, webnetinfo.ro iti poate oferii colocare servere la cele mai mici preturi.

2 COMENTARII

  1. […] Recomand gazduire web de la Webnetinfo.ro Wed Sep 08, 2010 11:50 am Gazduirea web site-ului dumneavoastra la Webnetinfo.ro inseamna ca veti beneficia in primul rand de o oferta corecta. Oferta noastra de gazduire web se diferentiaza prin faptul ca incercam sa oferim real maximum de resurse hardware si acces internet. Iti oferim gazduire web ieftina cu trafic necontorizat, panou de control cPanel, support perl, curl, zend, adrese de […] […]

LĂSAȚI UN MESAJ