Recomandări de JOCURI PENTRU COPII

17
26

În ultima vreme copii ăştia nu ştiu să se mai joace. Preferă un counter strike decât un joc cu titirezuri precum Battle strikers.

Acum copii preferă să stea la calculator de la o vârstă fragedă şi să se joace tot felul de jocuri violente care nu le fac bine pe viitor. Deaceea recomand jucările nonviolente şi educative precum Matematix de la Noriel pentru că şi verişoara mea de 5 ani se joacă cu aşa ceva şi ştie foarte multe pentru vârsta ei.

Când eram eu mic, parcă vedeam aur în faţa ochilor când mă jucam cu maşini cu telecomandă pentru că nu se prea găseau sau erau scumpe. Iar în ziua de azi toţi se joacă NFS HOT PURSUIT 2010 urmând ca atunci când îşi iau carnetul să ne calce pe trecerile de pietoni.

17 COMENTARII

 1. Aha, ai facut post-ul asta ca sa faci reclama la „jucariisijocuri” sau de ce ? Lasand asta la o parte, nu putem schimba nimic din asta. Deci un post inutil, facut numai pentru content, reclama si un floc de SEO acolo fiindca post-ul contine „counter strike” si „NFS Hot Pursuit 2011” care defapt este 2010.

   • 1. – Un pic de SEO
    2. In ziua de astazi, nu mai ai unde sa te joci. Doar acasa. Daca mergi in parc sa te joci fotbal, paznicii te trimit acasa, caci nu ai voie pe iarba cu mingea. Daca vrei sa stai de vorba la aer liber cu prietenii, vin golani.

    Asa, ca pentru mine cea mai buna alegere este in continuare GTA 4 si NFS Hot Pursuit :P

 2. acum 2 ore am facut si eu un articol cu jocuri in care cer niste nume sa ma joc :)), ce e drept ca nu prea fac bine… dar ii ok daca joci unu dinasta o data la o saptamana sa zicem :P si jocurile constructive sunt in general bune pentru copii cu varste mici. doar asa vor fi mai inteligenti si nu le vor cere parintilor tricouri cu hanna montana si pixuri cu jonas brothers si alte staruri 8-)

 3. Stiiiiu, pe vremea noastra nu erau atatea chestii cate sunt acum :| Pai si sora-mea de 9 ani e tot un Warcraft… un facebook (It girl8-|)… si un The Sims 3 Medieval momentan :))
  Da bine, cand era mai mica juca o gramada de jocuri educative de mate/engleza :)

 4. Ultimul paragraf e greşit, sau cel puţin mie aşa mi se pare. Dacă te joci NFS, oricare dintre ele, nu înseamnă că o să dai pe trecerea de pietoni peste oameni când iei permisul.

  Adică pe mine oarecum m-au ajutat la abordarea curbelor simulatoarele astea. Pot să zic că am învăţat ceva cât timp le-am jucat şi legat de trafic sau alte cele. Când am început şcoala nu ştiam să plec de pe loc sau să schimb viteza :)). În rest mi s-a părut floare la ureche…

LĂSAȚI UN MESAJ