Regim Hotelier Cluj

9
12

Când m-am întrors din vacanţa la Budapesta cu parinţii mei după ce am trecut graniţa ca să intrăm în Romania le-am zis să oprească şi la Cluj Napoca pentru că mă cam săturasem de bancheta din spate şi aş fi vrut să dorm şi eu într-un pat normal, plus că a2-a zi am vrut să vizitez Cluj-ul, am mers la primul hotel care ne-a ieşit în cale ce avea o ofertă foarte avantajoasă: Bloom apartments regim hotelier Cluj.

Rezervarea s-a făcut foarte repede iar apartamentul era foarte curat şi avea toate utilităţile, mini-frigider, internet, plasmă (cu multe posturi TV), baie ce ma uimit cu mini-jacuzzi, o marmură foarte frumoasă. Ce ne-a avantajat la acest apartament cu regim hotelier din cluj, faptul că au preţuri foarte mici în comparaţie cu alte hoteluri şi cu dotările sale, am avut nevoie de bani şi pentru a2-a zi în care vroiam să vizitez oraşul dar şi pentru drum, cazarea a fost la fix (cu buzunarul lu’ tata). Dacă vă aflaţi prin Cluj şi căutaţi un hotel bun, cu condiţii foarte bune, vă recomand locul unde am fost eu. Hotelul este amplasat în centru şi o să daţi repede de el.

9 COMENTARII

  1. Mie imi place ca in Cluj chiar se construieste.AU stadion au o sala  si urmeaza multe alte noi proiecte.E un pas spre civilizatie.bravo lor sau mai bine spus bravo lui Boc , ca daca nu era el prim-ministru nu stiu daca pupau ei atatea.

LĂSAȚI UN MESAJ