Reguli pe care le urmeaza cei care urasc

0
8

Raspunsul laintrebarea “Ce este gresit?” sau “Cu ce am gresit?” nu este “Va urasc pe toti” ci “Nimic” sau “Sunt bine”. Repeta ceea ce tocmai ai citit pentru ca vei fi intrebat asta de o gramada de ori. De ce oamenii continua sa intrebe aceste lucruri? Sunt atat de iritante!

Daca vrei ca cineva sa nu iti mai vorbeasca, ignora-l de tot. Si uitat-te total in alta directive, pentru ca va functiona cu siguranta. Asadar, evitarea contactului visual si mentinerea unei distante mai mari te vor ajuta s ail faci sa dispara pe cel care te-a abordat si cu care nu ai chef sa vorbesti deloc.

Daca ceea ce tocmai ai incercat nu a dat roade iar cel care te bazaie inca este acolo, arata-I o fata pe care numai tu o stii din and in cand, ah si inca o gramada de lume care ti-a vazut partea diabolica. Nimic nu spune mai bine ”Dispari!” decat o privire insistenta si apriga sau amenintatoare.

Daca nimic din toate strategiile de mai sus nu au dat roade, atunci va trebui sa le spui in fata ca nu ai timp pentru altcineva, pentru ca esti fpoarte ocupat si nu ai nevoie de compania nimanui si nici de bazaiala cuiva. Devin-o cat mai creative poti, daca este nevoie.

Daca chiar niciuna dintre aceste stretegii nu functioneaza cum trebuie, incearca cea mai paisva-agresiva atitudine pe care o ai . Pentru ca singurul lucru mai rau decat a fi rau este a fi foarte dragut cu cineva, atat de dragut incat nu mai poate sa te suporte. Evita sa mergi in locuri publice ca mallurile sau parcurile, pentru ca altfel te vei trezi cu atatia copii plangaciosi care iti vor crea o serie mare de nervi care nu vor putea fi inclouiti de nicio dispozitie buna pentru toata ziua.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ