Regulile afacerilor

1
13

Antreprenorii nu sunt nimic daca nu poate fi servi ca model, si stiu ca prima data multe reguli au fost facute pentru a fi incalcate. De la angajare pana la administrare a timpului, etichete de email pana la fondare, detinatorii de afaceri din zilele noastre isi arunca jurnalele cu sfaturi. Tot mai multe afaceri in zilele noastre, intrec regula cardinala de afacere, nu incep o aventura cu prietenii si vad succes.

Angajeaza in afara cutiei

Am invatat in ultimii 8 ani ca este mai bine sa nu angajezi pe cineva cu experienta in industrie, mai ales cand produsul tau si modelul de afacere este un distrugator. Oamenii cu experienta in industrie a fost antrenat sa abordeze un brand in crestere, mergand la piata, si vanzand in acelasi mod ca toti marii operatori traditionali. Cand esti un distrugator, ai nevoie sa gandesti intentionat si sa actionezi diferit pentru a vedea oportunitatea unde altii nu se uita. Este adevarat in cum vorbesti cu consumatorul, cum iti faci produsul si cum mergi in piata. Am aflat ca oamenii din industrie au un timp foarte dificil gandind in alte moduri.

Realizeaza cate ceva din toate, chiar si treburile murdare.

In zilele timpurii faceam totul pentru noi sa salvam bani. Dar acest lucru era cu adevarat instrumentala in a ne ajuta sa intelegem cum sa operam mai eficient si a generat un respect enorm de la angajatii nostru. Cand acestia vad ca facem totul si muncim alaturi de ei, ii ajuta sa fie motivati facand acelasi lucru.

Deconecteaza-te

Deconecteaza-te si indeparteaza-te de munca ta. Cand incepem prima data o afacere, cu siguranta joci rolul unui CEO, COO, CFO, CMO si director de HR. Acest lucru duce la ore lungi si o separare putina intre munca si acasa. Stai departe, inchide-ti telefonul si ia-ti un concediu. Vei fi un antreprenor mai bun si un om mai bun facand aceste lucruri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ