Relansat.ro, a „carcalete” blog

2
17

Sport, filme, mancare, muzica, divertisment, societate plus multe altele, nu neaparat in aceasta ordine, subiecte ce sunt gandite (desi unii sustin contrariul) si compuse zilnic la foc automat pe relansat.ro, incepand cu ora 07:00, cand isi face aparitia balanul la fereastra mea si incheind cu 23:00-24:00, in functie de cat de generos se simte E-on Moldova fata de comuna aruncata undeva pe dealurile Iasului in ziua respectiva. Dumesti ii e numele, pentru cunoscatori.

Ocazional, imi trimit intelectul la munca si pe alte plaiuri necunoscute sau rar vizitate pana acum, unul dintre acestea fiind domeniul cultural. Mai nou, m-am apucat si de citit. Inceput-am usor, usor cu colectia Adevarul pentru ca acum sa ma gasesc teleportat in fata unui tom de minimum 2000 de pagini. Avand in vedere ca sunt in octombrie, risc un pronostic – sfarsitul lumii (sper ca nu in 2012) nu va veni pan’ sa apuc de dat ultima foaie.

Altfel, continutul este destul de lejer, citibil in oarece masura, iar atunci cand nu e, poti trece imediat peste, avand in vedere ca postez destul de des, cu mici pauze in ultima vreme datorita celei mai noi ocupatii – content writing-ul. Cu alte cuvinte, gasesti tot ce trebuie la „contact” si poate batem palma pentru o eventuala colaborare.

Asadar, un blog generalist, cu un continut usor anti-stelist si, in general, anti-presa „pro Steaua”, cu dese derapaje, unele halucinante, asezonate cu participari la concursuri, o portie de advertoriale (bloggerul mai tre’ sa si traiasca) si inregistrari video de la evenimente deosebite, cum ar fi meciuri de liga a lV-a, acolo unde Rapid Dumesti face legea an de an in judetul Iasi, handbal liga a ll-a si alte obscuritati ce iti pot atrage atentia. Ce sa mai zic, decat ca te astept acolo, cu conditia sa nu imi ceri LE, like pe Facebook, voturi sau alte minunatii.

Sunt sigur ca ne vom intelege de minune!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ