Relatia mea cu cel mai bun prieten

0
11

Uneori vine o incercare in viata fiecarui om cand are de-aface cu increderea in cel mai bun prieten. De multe ori mi s-a intamplat ca prietenii mei sa ma faca sa ma simt prost, cu toate ca nu credeam ca vor face asta niciodata, ori sa isi bata joc de mine sau sa ma vorbeasca pe la spate. Nevoia unui cel mai bun prieten este foarte esentiala, dar cum putem spune ca cel mai bun prieten este chiar o persoana de incredere. In viata nu este bine sa ai incredere in nimeni, pur si simplu sunt putini oameni in care poti avea incredere in a spune totul despre tine.

Trebuie remarcat faptul ca niciodata nu este bine sa spui totul despre tine. Fiecare om are secretele lui care nu trebuie spuse nimanui. Imi poveste chiar o prietena cum de si-a dat seama ca tot ce se intampla in jurul ei era fals. Nu stiu daca eu pot considera ca am un prieten, prefer sa am o relatie buna cu toate persoanele, dar cand e vorba despre un adevarat prieten sunt putin sceptic in privinta asta.

Mereu mi-a placut ca toti din jurul meu sa ma aprecieze si sa ma respecte, din moment ce fac si eu acelas lucru. Niciodata nu s-a intamplat asta, pentru ca cei din jur nu au observat asta, ba chiar au considerat ca este bine sa rada de mine atunci cand ii tratam cu respect, vorbeam frumos cu ei si incercam pe cat posibil sa am o relatie de prietenie cu ei.

Voi aveti un cel mai bun prieten ? Spuneti-mi in cateva vorbe cate ceva despre relatia voastra cu prietenul vostru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ