Relaxare si tratament in vacanta de Paste

1
8

Nu stiu ce planuri aveti pentru mini-vacanta de Paste dar daca nu v-ati gandit unde o sa va petreceti zilele libere, vin in atentia voastra cu o propunere: relaxare si tratament in statiunea Baile Felix!

Baile Felix se afla undeva langa Oradea, in judetul Bihor, un pic cam departe de Bucuresti, dar cu siguranta un drum pana acolo merita. Este una din cele mai vechi statiuni baleneo-climaterice din Romania si cea mai mare dintre acestea cu regim permanent.

Si pentru ca odata ajuns la Baile Felix trebuie sa te si cazezi undeva, propunerea mea se numeste Hotel Termal Baile Felix. Va propun acest hotel pentru mai multe motive: este un hotel de trei stele, deci are tarife medii si conditii bune de cazare, este amplasat foarte aproape de centrul statiunii si ofera o gama larga de tratamente si terapii cum ar fi baile termale, jacuzzi, dusuri scotiene, bai drenolimfatice, terapie laser si cu ultrasunete, si multe altele.

Termal Baile Felix ofera si posibilitatea de a servi masa sau de a organiza evenimente de afaceri, are camere moderne dotate cu baie proprie cu uscator de par, minibar, TV, telefon, etc.

Pentru ca deja nu mai e mult pana la Paste va recomand sa va faceti o rezervare cat mai curand la Hotel Termal Baile Felix, recomandarea mea pentru Sarbatorile Pascale din 2012!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ