Repararea unei relatii destramate

0
47
reparare relatie
reparare relatie

Este foarte simplu sa dai vina pe oricine altcineva cand vine vorba despre relati ta decat pe tine insuti, cu toate ca se intampla ca si tu sa fi gresit macar candva. Da-ti seama ca daca lucrurile nu sunt bune in viata ta, va trebui sa iti axezi atentia pe actiunile tale pentru a le repara. Pentru a te ajuta a devii mai cocnectrat pe actiuni, intreaba-te singur urmatoarele lucruri:

  • Daca te certi foarte mult cu partenerul deviata, ce va spuneti atunci cand va certati, ce anume va reprosati, ce nu merge?
  • Devii atat de acaparat de discutie si in certurile pe acre le ai cu partanerul incat ajungi sa spui si lucruri mai urate si rautacioase?
  • Ai probleme in a a da inapoi putin de la cearta si de a te calma atunci cand incerci sa vezi care sunt problemele in mod calm?

Fie ca este vorba despre a nu impartasi lucruri unul cu celalalt, fie ca va distantati unul de celalalt sau fie ca afisati o lipsa de incredere, exista motive pentru care interactionezi in acest fel cu partenerul tau-intr-o maniera desctructiva. Problemele din copilarie va pot imbnatati relatiile sau se pot baga in ele schimbandu-le in mod negativ. Tocmai pentru a intelege cum sa iti repari relatia, trebuie sa iti dai seama exact despre felul in care interactionezi.

Odata ce te-ai concentrat pe tine insuti si la contributia pe care o faci tu care duce la moartea relatiei, incepe sa te concentrezi si pe alte aspecte care au nevoie de vindecare. Apropierea, venirea cu idei noi alaturi de partnerul tau si chiar dandu-va seama de greselile care se intampla in relatia voastra, pot face multe pentru a va rezolva problemele cu care va confruntati.

Viata si obligatiile sale, cum ar fi copiii si munca, iti pot manca foarte mult din timpul liber, asadar mentinerea unei apropieri poate fi un lucru plin de provocari, dar este esential sa va mentineti o relatie apropiata bazata pe comunicare pentru a putea coabita excelent.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ