Reţele sociale folosite de români.

35
15

Rețelele sociale au crescut foarte mult în ultimii 2 ani în România și treaba asta a schimbat peisajul online. Lumea nu mai pierde vremea pe portaluri și pe hi5 așa de mult, ci s-a mutat pe Facebook(celelalte rețele nu se ridică la numărul de utilizatori și intensitatea utilizării pe care le are rețeaua creată de Zuckerberg).

Se pare ca cele mai importante retele de socializare si promovare in 2011 sunt Facebook, Twitter si LinkedIn. Câteva statistici ale site-urilor de socializare privind numărul de conturi până în prezent. Ele fiind într-o continuă creştere.

-2,8 milioane utilizatori români pe Facebook
-60.000 utilizatori români pe Twitter
-300.000 utilizatori români pe LinkedIn

Așa arată peisajul social media în 2011, iar perspectivele de creștere sunt mari în continuare, mai ales pentru prima din rețele. Aşa că nu mai sta pe gânduri şi făţi cont cât e gratis, ca să nu plăteşti mai tarziu. Legat de asta, ai da bani ca să îţi poţi face cont pe una din reţele sociale de mai sus ?

35 COMENTARII

 1. Scuze ca te contrazic dar si Hi5`ul e considerat retea de socializare chiar daca il folosesc multi cocalari/pitipoance..

  Cred ca sunt mai multi utilizatori de Hi5 decat de Twitter[poate si Facebook] (in Romania) ..

  :D

 2. Nu cred ca as da bani, poate pentru a-mi face cont pe Facebook da, dar in rest nu! Rusii, dau bani pentru a avea cont pe o retea de socializare de a lor :) Am prieteni care au dat bani sa-si faca cont acolo :)

 3. Cand vei putea sa postezi poze facute in oglinda pe Twitter, atuci o sa se umple de haifaivisti si iahuisti si uite asa o sa ma las si de Twitter.

 4. cum mai hi5 nu exista in Romania? poi ala era mai celebru ca feisbuc! este si acum in voga in mediul rural:)) si nu numai!

 5. Facebook o sa ajunga si la 10.000.000 de utilizatori, in Romania.

  Nu cred ca as da bani pentru un cont pe o retea de socializare.

 6. Nu as da nici un leu pentru niciuna.
  Pe Facebook am cont dar il folosesc de 3 ori pe an.
  Twitter nu e de mine, tre’ sa am timp sa stau de el.
  LinkedIn, am si aici cont, si atat, ca nu il folosesc.
  Marea mea problema ar fi daca se va pune taxa pe blog. Nu ma refer la hosting, ci la statutul de blogger.

 7. N-as da bani pe nici un cont. Nu sunt in stare pentru palti un cont care nu iti ofera nimic in plus. In plus de asta am conturi pe facedar nu prea le mai folosesc.

 8. @Bogdan Ciurdea (primul comentariu) – Dureaza mult pana invata cum sa il foloseasca. Dar nu cred ca vor fi atrasi pentru ca nu ai o galerie cu poze, in care poti sa pui poze cu tine cu ochelari de soar in casa.

 9. Acum facebook e la moda ;), dar amintiti-va ce era inainte pe hi5 :)) nu mi-am facut niciodata cont pe hi5 dar primeam intruna email-uri de la altii.

LĂSAȚI UN MESAJ