Retete usoare

4
9

Ce ne-am face fara site-urile de retete si cartile/revistele de specialitate. Cu toti stim cat de mult ne place mancarea si traiul bun, mai ales romanilor.

Deaceea va prezint astazi un site cu retete cool. Pe site-ul retetecool.ro aveti parte doar de retele romanesti, retete usoare si rapide. Imaginile fac cat o mie de cuvinte, m-am uitat putin pe site si imaginile din articole mi-au lasat apa in gura. Fripturile si prajiturile in general.

Consider ca un astfel de site, cu retele culinare usor de inteles este tot ce are nevoi o gospodina in devenire. Poate o aplicatie pentru iPhone si una pentru Android ar face site-ul si mai placut pentru acele gospodine moderne ce folosesc tablete si smartphone-uri.

4 COMENTARII

  1. pe asta il bag la bookmarks…ca cu gatutu…ma ami antrenez.,..imiplace sa le pigulesc eu! tocmai am facut un orez cu piept de pui!

  2. Am incercat si eu fasolea batuta..dar nu prea mi-a iesit…ma rog a fost prima oara..poate tura urmatoare iese mai bine:)..cred ca si fasolea era cam ciudata…am sa -l sun pe tata sa imi aduca de-aia de la tara!…va tin la curent!

LĂSAȚI UN MESAJ