Rubrica de matrimoniale

1
23

S-au dus zilele in care cateva pagini bune din ziar erau pline „ochi” cu anunturi de la matrimoniale care pe mine ma enervau si amuzau in acelasi timp pentru formatul lor sau pentru detaliile picante si indecente, uneori.

Am gasit acum cateva ore un ziar prin casa si m-am apucat sa il rasfoiesc, surpiza, la rubrica de matrinoniale erau aproximativ 50 de anunturi, nici macar o pagina. De schimbarea asta ? Totul s-a mutat pe internet !

Sunt persoane ce sustin ca aceste intalniri „pe nevazute”  sunt periculoase deoarece omul care se ascunde in spatele monitorului nu este intotdeauna asemenea descrierilor.  Multe persoane cu atitudini pozitive au incredere in cei cu care vorbesc pe messenger (si nu numai), mizand pe onestitatea vorbelor.

De oamenii abordeaza aceste metode virtuale de a se cunoaste? Din lipsa de prieteni, din plictiseala, din diversificare, pentru a impartasi propriile trairi si experiente si uneori din disperare.  Esecul dintr-o relatie anterioara poate determina un om sa apeleze la orice mijloc de „a-si drege inima”. De la anunturile pe site-urile de matriominiale si pana la intalnirile cu necunoscuti, toate pot fi o sansa noua. Atat de noua incat sa gasesti o persoana ce iubeste neconditionat, de la zero, sau vechem incat sa nu vrea doar o aventura.

Sansele ca sa puteti lega o relatie pe internet nu sunt deloc, de neglijat avand in vedere ca peste 50 de milioane de oameni folosesc aceasta metoda.


 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ