Ruşii au lansat un concurent pentru Ferrari şi Lamborghini

1
9

Compania auto rusească Marussia a lansat la Moscova două modele sport, disponibile la preţuri de aproximativ 100.000 de euro. Modelele sunt construite în proporţie de 80% în Rusia, cu componente de la mai multe companii din industria de profil.

Ruşii nu ţin cont de tradiţie şi au ambiţii mari, spunând că intenţionează să depăşească în patru ani vânzările Lamborghini şi Ferrari. Cel puţin aceasta este viziunea directorului general al producătorului auto rus, Nikolai Fomenko.

Fabrica de asamblare, situată în apropiere de Moscova, are o capacitate de 300 de unităţi pe an, care poate fi extinsă la două mii de unităţi, potrivit cotidianului Vedomosti, citat de RIA Novosti.

Planuri şi pentru un SUV.
În prezent sunt disponibile modelele B1 şi B2 Grand Turismo, iar un SUV ar putea fi lansat în primăvară.

Maşinile sunt construite în proporţie de 80% în Rusia, restul fiind rezultatul unei colaborări cu mai multe companii străine din industria componentelor auto.

Marussia are deja 700 de comenzi, mai ales din Germania, Marea Britanie şi Franţa, iar primele livrări sunt programate pentru luna noiembrie, a adăugat Fomenko.

1 COMENTARIU

  1. […] Ruşii au lansat un concurent pentru Ferrari şi Lamborghini Mon Sep 20, 2010 19:37 pm Ruşii au lansat un concurent pentru Ferrari şi Lamborghini is a post from: Val33ntynâ��s blog Ruşii au lansat un concurent pentru Ferrari şi Lamborghini is a post from: Val33ntynâ��s blog Compania auto rusească Marussia a lansat la Moscova două modele sport, disponibile la preţuri de aproximativ 100.000 de euro. Modelele sunt construite în proporţie de 80% […] […]

LĂSAȚI UN MESAJ