Rutina de dimineata

0
20

Rutina de dimineataEste o practica comuna pentru tine sa apesi butonul de amanare la alarma de la telefon dimineatsa? Faci acest lucru poate o data, poate chiar de 3 ori? Nu esti singurul, pentru multi trezirea este cea mai groaznica parte a zilei. Vrei sa continui sa dormi, dar realitatea iti bate strasnic la usa.

Trebuie fiecare dimineata sa fie asa un chin? Trebuie sa fie atat de greu sa te trezesti? Nu nu trebuie, si tot ceea ce este necesar este sa ai cateva obiceiuri bune pentru a continua. Rutina de dimineata a ta este groaznica. Hai sa fim sinceri, daca primul lucru pe care il faci atunci cand te trezesti este sa te grabesti la baie si apoi fugi la munca, atunci rutina ta de dimineata nu este deloc buna.

Sunt sigur ca majoritatea zilelor tale se intampla acest lucru? Nu crezi ca merita sa te trezesti mai devreme. Poate crezi ca nu are nici un rost sa te trezesti mai devreme si ca ar trebui sa dormi cat de mult poti. Nimeni nu te contrazice ca este bine sa dormi mai mult.

Dar faptele spun ca lucrurile pe care le faci dimineata, te ajuta sa treci peste zi. Asa ca daca dimineata esti agitat sa ajungi la munca, asa vei fi toata ziua. Cu acestea fiind spuse, vreau sa spun ca o rutina buna de dimineata este ceva care aproape fiecare persoana o are, asa ca este un motiv bun sa incepi sa-ti implementezi astfel de obiceiuri imediat. Cel mai important obicei este defapt o necesitate.

Trezirea cu 1-2 minute mai repede

Nici un obicei de dimineata nu va functiona daca nu ai timp sa le faci. Asa ca incepe sa te trezesti cu 1-2 minute mai repede in fiecare dimineata, pana ai timp destul pentru a te pregati pentru munca intr-un ritm confortabil. Adaugati cate 1-2 minute in fiecare zi pentru a te trezi prematur. Trezindu-te brusc cu 30 de minute mai devreme probabil nu va functiona mult timp.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ