Sa ma pun pe scris? mai vreo sansa sa devin blogger?

10
6

Nicioada nu m-am considerat un blogger adevarat deoarece nu ma pasionat atat de mult incat sa renunt la timpul alocat prietenilor si vietei personale. Poate deasta in ultimul timp mi-am ignorat blog-ul si prietenii din online pe care ii rog sa ma ierte ca nu le-am ascultat sfaturile si nu am inteles criticile lor constructive, in special ale lui Daniel Urda si MadMike. Sa stiti ca ma simt putin ciudat ca dupa ceva timp sa pun un link pe blog si acesta sa nu fie platit insa sper sa o pot face in continuare.

Poate ca in ultima vreme banii m-au transformat mai mult in webmaster decat in blogger, va recomand sa cititi un articol scris de Porcu.ro, un tip relativ nou prin blogosfera ce numeste: Bloggeri vs. Webmasteri si o sa intelegi mai bine.

Tot ma gandesc de cateva zile sa revin in blogsfera si sa si reusesc pentru ca au mai fost tentative cu rezultate negative. Sper ca vechii prieteni sa ma accepte cum au facuto si prima oara. Astept un feedback prin comentarii, sa stiu daca are rost sau nu, pentru ca nu o sa scriu doar pentru mine.

P.S. – Sa ma uit prin reader, sunt sigur ca o sa dea articolele peste mine mai ceva ca zapada.

10 COMENTARII

  1. mie personal mi-ai dat o senzatie ca ti-ai vandutul blogul cu atatea adv…
    totusi revino cum ai fost tu candva,nu abandona blogul prin articole adv,eu vreu unele persoanle cum au fost odata.

  2. Odata ce ai inceput sa faci asta nu are rost sa te opresti. Telul nu e neaparat de a ajunge mare blogger sau blogger adevarat. Am fost si eu in aceeasi ipostaza, dar am realizat ca e nevoie sa mai scriu cate ceva. Nu penru altii, pentru mine. Astfel sustinerile din mediul online nu au incetat sa apara. Keep up the good work!

  3. Vali, trebuie sa vii cu ceva util, interesant si de actualitate. In ultima perioada ai postat 1 articol si 5 advertoriale. Nu stiu act de normal ti se pare.
    PS revizuieste-ti putin gramatica si apuca-te de scris. Niciodata nu e prea tarziu desi trebuie sa reunosc, ai scazut etrem de mult in ochii tuturor

LĂSAȚI UN MESAJ